Δευτέρα 16 Μαρτίου 2009

Γιορτή Νεολαίας 2009


Για μια ακόμη χρονιά ο,τι πιο "ζωντανό", ό,τι πιο αυθόρμητα δημιουργικό, ό,τι πιο φρέσκο... θα παρουσιαστεί στη "Γιορτή Νεολαίας" της Πρωτοβουλίας Πολιτών Ορχομενού που διοργανώνεται την επόμενη Κυριακή, 22 Μαρτίου 2009 στο Πνευματικό Κέντρο της πόλης μας.

Ψυχή της εκδήλωσης είναι, όπως μαρτυρά και ο τίτλος της, η νεολαία της πόλης μας, που θα χορέψει, θα τραγουδίσει, θα παίξει και θα μας διαβάσει ο,τι είναι εκείνο που σήμερα αγγίζει το πιο υγιές κομμάτι της τοπικής μας κοινωνίας!


Ενδιαφέρουσα εξίσου πτυχή της εκδήλωσης είναι η συμμετοχή όλων σχεδόν των Δημοτικών μας Διαμερισμάτων - ίσως αυτό να συμβαίνει για πρώτη φορά - μέσω των Συλλόγων τους, γεγονός που και εκείνο κατά την γνώμη μας είναι ελπιδοφόρο, καθώς μας βγάζει από την εσωστρέφεια, που παρά την εφαρμογή του "Καποδίστρια Ι" ελάχιστη αλλαγή έφερε στην νοοτροπία των τοπικών κοινωνιών μας...


Η προσέλευση του κόσμου θεωρείται, επομένως, και αυτή τη φορά δεδομένη, όμως, η δημοσιοποίηση αυτής της γιορτής γίνεται κυρίως για να πάψουμε να θεωρούμε πως "στον τόπο μας δεν γίνεται τίποτα"! Κι` όμως γίνεται! Κι` όμως υπάρχουν δραστηριότητες που οι νέοι μας εμπνεύονται από αυτές και τις αγκαλιάζουν!


Μή ξεχνάμε πως πάντοτε είχαμε και δημιουργικές δυνάμεις στον Ορχομενό...


Πάντοτε είχαμε και ανύσηχους συμπολίτες μας!


Πίστη στους ανθρώπους μας δεν είχαμε πάντοτε και ξεκάθαρη στρατηγική για το πώς ονειρευόμαστε να φτιάξουμε τον τόπο μας!


Ευχόμαστε και πάλι, λοιπόν, "καλή επιτυχία" στις δημιουργικές προτάσεις - εκδηλώσεις της ΠΠΟ, που για περισσότερο από 10 χρόνια πασχίζει για την "Ανάπτυξη και την Ποιότητα Ζωής" στον Δήμο μας.




ΥΓ. Την ημέρα της εκδήλωσης θα διανεμηθούν και οι "Νεανικές Σελίδες", η τρίτη κατά σειρά έκδοση της ΠΠΟ που αφορά τις δραστηριότητες του 2008.

Χορηγός της έκδοσης είναι και πάλι η καθημερινή πολιτική και αθλητική εφημερίδα "ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ".


Δεν υπάρχουν σχόλια: