Παρασκευή 27 Μαρτίου 2009

Αναζητείται... διαχειριστής!

Γεια σας αγαπητά μέλη.
Καταρχήν συγχαρητήρια για τη μεγάλη συμμετοχή σας σε αυτό το group.
Αυτό όμως ενόχλησε κάποιους , και ξέρετε ποιους……….
Για άλλη μια φορά ξεπετάχτηκαν « σωτήρες» , για άλλη μια φορά ξεπετάχτηκαν ειδήμονες επί του θέματος .
Για άλλη μια φορά δεν αφήνουν μια αγνή πρωτοβουλία , μια αγνή κίνηση των νέων παιδιών , να ωριμάσει και να αποδώσει καρπούς.
Οι γνωστοί και μη εξαιρετέοι «μάγκες» που προσπαθούν να υφαρπάξουν τα οφέλη οποιασδήποτε προσπάθειας και κίνησης και να κερδίσουν δόξα , αναγνώριση και ψήφους.
Και ποιο θα είναι το αποτέλεσμα ?
Μακάρι να βγω ψεύτης , αλλά θα μαζευτούν όλοι οι «επιφανείς εθνοσωτήρες» , θα βγάζουν λόγους , όλοι θα προσπαθούν να πείσουν ότι με δική τους πρωτοβουλία έγινε κάτι για τον τόπο , και το αποτέλεσμα θα είναι ή να μη γίνει τελικά καρναβάλι ή να παρουσιαστεί ένα έκτρωμα για καρναβάλι.
Γιατί , για άλλη μια φορά κάνουν βιαστικές κινήσεις για να μη προλάβει άλλος και τους πάρει τη δόξα, για άλλη μια φορά λειτουργούν χωρίς οργάνωση , χωρίς σχέδιο και ξέρουμε καλά ότι οτιδήποτε γίνεται «άρπα κόλα» μόνο και μόνο για να εισπράξουμε τις εντυπώσεις , είναι καταδικασμένο σε αποτυχία.
Και για να μη παρεξηγηθώ δεν μιλάω για τον δήμαρχο.
Ούτως ‘η άλλως η δουλειά του δημάρχου είναι συγκεκριμένη και σαφώς θα επωφεληθεί από οποιαδήποτε προσπάθεια που γίνεται για καλό αυτού του τόπου , αρκεί φυσικά να σταθεί αρωγός .
Μιλάω για όλους τους «άλλους» που προσπαθούν να αρπάξουν ένα κοκαλάκι και περιτριγυρίζουν στα δημαρχιακά μέγαρα .
Που ήταν όλοι αυτοί τόσα χρόνια?
Ποιος ευθύνεται που σταμάτησε αυτός ο θεσμός ?
Ποιος ευθύνεται που δεν προσπάθησε να τον επαναφέρει?
Τέλος επειδή αυτοί οι «σωτήρες» αναφέρθηκαν και στην ομάδα και στην κίνηση που έγινε μέσα από το face book , εγώ αρνούμαι να γίνω για άλλη μια φορά πιόνι σε παιχνίδια άλλων.
Ας αναλάβει επιτέλους ο καθένας τις ευθύνες που του αναλογούν , και να πάψουν να τα ρίχνουν όλα στους άλλους.
Ας ξυπνήσουμε επιτέλους κι εμείς και ας τους δώσουμε αυτό που τους αναλογεί.
Ούτως ή άλλως εμείς φταίμε για ότι κακό γίνεται σε αυτό τον έρμο τον τόπο, ενώ κάθε καλό είναι πρωτοβουλία των «επιφανών» , «υπερδραστήριων» και ανιδιοτελών αυτών συμπολιτών μας.
Τι είχες Γιάννη , τι είχα πάντα.
Γι αυτό το λόγο αποχωρώ από διαχειριστής του group ΘΕΛΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΣΤΟΝ ΟΡΧΟΜΕΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΛΗ και προσκαλώ οποιονδήποτε ενδιαφέρεται και μπορεί να αναλάβει τη διαχείρισή του.
Εύχομαι έστω και έτσι να βγει τελικά κάτι καλό .

ΥΓ… Δεν θέλουμε να κάνουμε κανένα επιπλέον σχόλιο… προς το παρόν! Θα τα κάνουμε όλα … κατ` όπιν εορτής, δηλαδή μετά την Κυριακή το απόγευμα (7.00 μ.μ.) που θα βρεθούμε – όσοι βρεθούμε – στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου… και θα επανέλθουμε! Επισης ευχαριστούμε τον κ. Βασίλη Τσαγαλά - μεταξύ άλλων- και για τις φωτογραφίες που μιλούν από μόνες τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια: