Τρίτη 21 Ιουλίου 2009

Στη Θήβα πραγματοποιήθηκε το ΔΣ της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Αττικής Ομόρων Νομών και Νήσων Αιγαίου


Την πόλη της Θήβας και τον οικείο Εμπορικό Σύλλογό της τίμησε με την διοργάνωση του τελευταίου Διοικητικού της Συμβουλίου η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Αττικής Ομόρων Νομών και Νήσων Αιγαίου, η μεγαλύτερη Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων της χώρας μας, πραγματοποιώντας την «υπόσχεσή» της για αποκέντρωση των αποφάσεών της.



Το πρόσφατο ΔΣ πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Παραρτήματος του Επιμελητηρίου Βοιωτίας παρουσία του Προέδρου της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Αττικής Ομόρων Νομών και Νήσων Αιγαίου κ. Δημήτρη Αρμενάκη, του Προέδρου του Επιμελητηρίου Βοιωτίας και Γενικού Γραμματέα της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος κ. Παναγιώτη Αγνιάδη, του Α` Αντιπροέδρου της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Αττικής Ομόρων Νομών και Νήσων Αιγαίου και Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Λιβαδειάς κ. Κώστα Παπασπύρου, του Γ` Αντιπροέδρου της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Αττικής Ομόρων Νομών και Νήσων Αιγαίου, Γεν. Γραμματέα του ΕΠΒ και Αντιπροέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Θήβας κ. Αλέκου Σταϊκου και ασφαλώς μελών της Ομοσπονδίας και των κατά τόπους Εμπορικών Συλλόγων του Νομού μας.

Δείτε τι δήλωσε σχετικά στο «Orchomenos – Press» ο Γ` Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Αττικής Ομόρων Νομών και Νήσων Αιγαίου, Γεν. Γραμματέας του ΕΠΒ και Αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Θήβας κ. Αλέκος Σταϊκος





Δεν υπάρχουν σχόλια: