Τρίτη 21 Ιουλίου 2009

«Καλορίζικο» το νέο ΔΣ του Πολιτιστικού και Παραδοσιακού Συλλόγου Ορχομενού


Με την συμμετοχή αρκετών συμπολιτών μας – που παρά την υψηλή θερμοκρασία της ημέρας προσήλθαν το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής, 19 Ιουλίου 2009 στις… κάλπες για την ανάδειξη ΔΣ στο νεοσύστατο Πολιτιστικό και Παραδοσιακό Σύλλογο Ορχομενού - ολοκληρώθηκε η σχετική διαδικασία από την οποία Πρόεδρος αναδείχθηκε ο κ. Ανδρέας Παπασιδέρης, γνωστός για την ευαισθησία του σε θέματα πολιτισμού στην πόλη μας. Μαζί του στο ΔΣ αναδείχθηκαν ακόμη επίσης πρόσωπα που εν πολλοίς έχουν εκφραστεί θετικά απέναντι σε ο,τι θα προκαλέσει το ενδιαφέρον των ντόπιων και των ξένων επισκεπτών μας ή έχουν προσφέρει επί σειρά ετών μέσα από την συμμετοχή τους σε άλλους πολιτιστικούς Συλλόγους και συλλογικές προσπάθειες.
Το Orchomenos – Press εύχεται στο νέο ΔΣ του Πολιτιστικού και Παραδοσιακού Συλλόγου Ορχομενού «καλή δύναμη» στο έργο τους και στους σκοπούς τους. Το «καθημερινό βήμα της πόλης μας» ευχόμαστε, επίσης, να γίνει δίαυλος επικοινωνίας για τις όποιες προτάσεις τους…νυν και αεί!

Ακολουθεί το σχετικό Δελτίο Τύπου που μας επέστειλαν:
Η νέα διοίκηση του Συλλόγου μας, που προέκυψε από την εκλογική διαδικασία που έγινε στις 19/07/2009, νιώθει την ανάγκη να σας ενημερώσει για την διάρθρωση της νέας διοίκησης όπως αυτή διαμορφώθηκε τόσο από τα αποτελέσματα των εκλογών όσο και από την συνεδρίαση του νέου διοικητικού συμβουλίου.
Το νέο Δ.Σ. απαρτίζεται από τους εξής:
1. Πρόεδρος : Ανδρέας Παπασιδέρης
2. Αντιπρόεδρος : Ιωάννης Κιαλιός
3. Γενική Γραμματέας : Ιωάννα Παναγιωτίδη
4. Ταμίας : Ευθύμιος Χριστοδούλου
5. Έφορος : Κωνσταντίνος Πατσαλής
6. Τακτικό μέλος : Παναγιώτης Τσεκούρας
7. Τακτικό μέλος : Παπαδόπουλος Δημήτριος


Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους ήρθαν και συμμετείχαν στις εκλογές του Συλλόγου! Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο μαζί με όλα τα μέλη αρχίζουν τις προσπάθειες για την αναβίωση του παραδοσιακού Καρναβαλιού της πόλης μας! Σ' αυτή την προσπάθεια θέλουμε όλους τους πολίτες του δήμου Ορχομενού αρωγούς και συμπαραστάτες!...

Με τιμή

Ο Πρόεδρος Η Γ.Γραμματέας
Ανδρέας Παπασιδέρης Ιωάννα Παναγιωτίδη

Δεν υπάρχουν σχόλια: