Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009

Στον πεζόδρομο της Θήβας μιλάει απόψε η Βάσω Τσόνογλου


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στον Ορχομενό βρέθηκε το κλιμάκιο των υποψηφίων Βουλευτών του ΠΑΣΟΚ μαζί με τον Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ κ. Γιώργο Σιδέρη (Το «Ψηφοδέλτιο Νίκης» του ΠΑΣΟΚ στον Ορχομενό!)
Στην ομιλία της η υποψήφια Βουλευτής Βασιλική Τσόνογλου-Βυλλιώτη είπε μεταξύ άλλων: «Φίλες και φίλοι η κυβέρνηση της Ν.Δ έφτασε σε τέλμα γιατί η ίδια εγκλωβίστηκε κάτω από τις επιλογές της. Όταν σε μια χώρα γιγαντώνεται η διαφθορά και η διαπλοκή και συγχρόνως το οικονομικό ζήτημα δεν αγγίζει την καθημερινότητα του πολίτη, αυτή η κυβέρνηση πρέπει να πάει σπίτι της. Δεν μπορεί να την εμπιστευθεί ο πολίτης γιατί δεν δίνει κανένα εχέγγυο για τα θέματα που τον απασχολούν, τα μικρά και τα καθημερινά, τα μικρά και τα μεγάλα. Μιλάμε για τους μισθούς, τις συντάξεις, την ασφάλιση. Έπαιξαν με τον πόνο του Έλληνα αλλά και τα δικαιώματα του, που κατακτήθηκαν με εργατικούς αγώνες και διεκδικήσεις χρόνων. Σήμερα χρειαζόμαστε μια πολιτική, οικονομική, κοινωνική και ηθική ειρηνικήεπανάσταση που θα φέρει στην επιφάνεια τη δυναμική μιας κοινωνίας η οποία ασφυκτιά στο τέλμα και θα της δώσει ξανά προοπτική, αισιοδοξία και ελπίδα.
Στις 4 Οκτώβρη, η κάλπη πρέπει να δώσει τη δύναμη που είναι αναγκαία γιανα βγάλουμε τη χώρα από το τέλμα και το αδιέξοδο. Μαζί θα το πετύχουμε!»

Η Βασιλική Τσόνογλου-Βυλλιώτη σας καλεί στην κεντρική ομιλία του ΠΑΣΟΚ στη Θήβα που θα γίνει σήμερα και ώρα 19:30 στον πεζόδρομο της Επαμεινώνδου μπροστά από το εκλογικό κέντρο του ΠΑΣΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: