Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2009

Μισό ευρώ για καλό σκοπό!






Με τα υπέροχα αρώματά του ταξιδεύουμε καθημερινά στον κόσμο των αισθήσεων...
Με την κοινωνική του ευαισθησία ταξιδεύουμε μαζί την αξία της πρόληψης του καρκίνου του μαστού σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.
Για τρίτη χρονιά, το ΕΥΡΗΚΑ Μασσαλίας κάνει την αγάπη για τη γυναίκα πράξη ζωής και μας καλεί να στηρίξουμε όλοι, μέσα από τις αγορές μας, το ταξίδι αισιοδοξίας της κινητής μονάδας μαστογράφου της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας. Για έναν ολόκληρο μήνα, τον Οκτώβριο, που έχει θεσμοθετηθεί από την ΕΥΡΗΚΑ ως «Μήνας Πρόληψης & Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Στήθους», με κάθε αγορά προϊόντος της οικογένειας ΕΥΡΗΚΑ Μασσαλίας (υγρό ή σκόνη πλυντηρίου, σε τρία υπέροχα αρώματα), θα διατίθεται μισό ευρώ στην Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία για τη λειτουργία της κινητής μονάδας μαστογράφου.
Η κινητή μονάδα έγινε πραγματικότητα χάρις στις συνεχείς προσπάθειες της ΕΥΡΗΚΑ, στις οποίες συμμετείχε μαζικά το κοινό.
Επί ένα μήνα, με μισό ευρώ δίνουμε αξία στην ίδια τη ζωή, «γράφοντας» μαζί με το ΕΥΡΗΚΑ Μασσαλίας πολλά περισσότερα χιλιόμετρα στην πρόληψη κατά του καρκίνου του μαστού.

ΥΓ. To «Orchomenos – Press» θυμίζει πως στη πόλη της Λιβαδειάς λειτουργεί με ιδιαίτερα αποτελεσματικό τρόπο Παράρτημα της Ελληνικης Αντικαρκινικής Εταιρείας. Πρόεδρος του ΔΣ είναι η κα Στέλλα Ταπαλνή και το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 22610 28330 και 22484.

Δεν υπάρχουν σχόλια: