Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2009

Παράδειγμα προς μίμηση…




Ανήκει (και δεν το … λέει ο ίδιος ) στη νέα ηγετική φουρνιά του ΠΑΣΟΚ!
Έχει (στην πραγματικότητα και όχι στον ύπνο του) στενές σχέσεις με τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης! Θα γίνει (κόβω το λαιμό μου) Υπουργός στην Νέα Κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου!
Ανέβηκε (και δεν τον ανέβασαν) σκαλί σκαλί της ιεραρχία του κόμματός του επειδή του αξίζει (και όχι επειδή τον ήθελαν άλλοι να αξίζει)!
Έχει (πραγματικά και όχι πληρωμένους ακόμη και μέσω … Stage) τον κόσμο του που τον στηρίζει (μέχρι τις σκάλες ήταν οι πολιτικοί του φίλοι στην εκδήλωση των ετεροδημοτών απόψε στο Τιτάνια)!
Είναι Πολιτικός (δηλαδή τα λέει και ξέρει και να τα διαβάζει…) και εκφράζει (στην ουσία του) το νέα ρεύμα που θα κυβερνήσει την χώρα μας μετά την 4η Οκτωβρίου 2009, εφ` όσον το ΠΑΣΟΚ κερδίσει την αυτοδυναμία.
Είναι ο κ. Θάνος Μωραϊτης, Υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ στην Αιτωλοακαρνανία, παντρεμένος με την Χρυσομίνα Γρανιτσιώτη, αδελφή της Ευαγγελίας Γρανιτσιώτη (πρώην Δημάρχου Αράχωβας) και ένα από τα κορυφαία στελέχη της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Βοιωτίας…
Σας στέλνω ένα απόσπασμα από την αποψινή ομιλία του κ. Μωραϊτη στο Τιτάνια με την … ευχή να παραδειγματίσει – θετικά – τους εν δυνάμει υποψηφίους στο Νομό σας, κυρίως εκείνε(ου)ς που αυτοβαπτίστηκαν ήδη … Υφυπουργοί. Του Αθλητισμού για παράδειγμα (!) και ακόμη δεν μπορούμε να σταματήσουμε να γέλια... ή τα κλάμματα από την κατάντια τους!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ (από την Αιτωλοακαρνανία που ξέρει τι γίνεται και στη Βοιωτία!)



ΥΓ. Το "Orchomenos Press" το μοναδικό σχόλιο που έχει να κάνει είναι:

"Ωρε, που έφτασε η χάρη μας; χα!.

Δεν υπάρχουν σχόλια: