Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2009

Ε, ε, έρχεται…


Σε λιγότερο από τέσσερις ώρες ο Πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής θα βρίσκεται στην πρωτεύουσα του Νομού μας προκειμένου να ανανεώσει απευθείας πλέον τη σχέση του με τους ψηφοφόρους της ΝΔ.

Το κλίμα ήταν «κακό», γίνεται, όμως, «καλύτερο», η πολυπόθητη συσπείρωση μάλλον δεν φαντάζει πλέον ως «όνειρο θερινής νυκτός» αν και οι «δυσαρεστημένοι» ή καλύτερα οι «απογοητευμένοι» γαλάζιοι ψηφοφόροι ακόμη δεν το «παίρνουν πάνω τους». Αναμφισβήτητα η αποψινή παρουσία του κ. Καραμανλή στη Λιβαδειά θα έχει επικοινωνιακό αντίκτυπο και θα λειτουργήσει οπωσδήποτε θετικά, καθώς κατά γενική ομολογία ο … «Καραμανλής περνάει στον κόσμο». Αυτό άλλωστε ήταν και παραμένει (;) το «δυνατό χαρτί της ΝΔ». Ασφαλώς μαζί του θα είναι και η σύζυγός του Νατάσσα που τον ακολουθεί σε όλες του τις ομιλίες αλλά σ` αυτή την αναμέτρηση κάθεται στα… μετόπισθεν, σε σχέση με άλλες εκλογικές περιόδους (θυμάστε;).
Θολό παραμένει ακόμη το τοπίο όσον αφορά το… ρόλο που θα παίξουν απόψε οι 6 υποψήφιοι Βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος στο Νομό μας (κκ. Γιαννάκης Μιχαήλ Βουλευτής, Καράμπελας Ιωάννης Οικονομολόγος, Κουτσούμπας Ανδρέας Βουλευτής, Μαχαίρα Κική Δημόσιος Υπάλληλος, Μανάρα Μαυράκη Σωτηρία Δικηγόρος και Μπασιάκος Ευάγγελος Βουλευτής).
Θα είναι κάτω, θα ανέβουν μαζί του απάνω, θα τον υποδεχθούν, κ.τ.λ., είναι ερωτήματα που δεν ξέρουμε εάν λύθηκαν στην σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε λίγο νωρίτερα από κορυφαία στελέχη της ΝΟΔΕ Βοιωτίας. Πάντως, το σίγουρο είναι πως ο Πρόεδρος κ. Βασίλης Σταύρου θα είναι μπροστά, ίσως και πιο μπροστά απ` όλους… Θα επανέλθουμε, μετά την ομιλία...

Δεν υπάρχουν σχόλια: