Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010

Τους θεμελιωτές της τίμησε η Ομοσπονδία Επαγγελματοβιοτεχνών Επαρχίας Θήβας

Πλούσιο φωτορεπορτάζ από την πρωτοχρονιάτικη γιορτή στο Μοσχοπόδι




























































































ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο Πρόεδρος κ. Χρήστος Χαρατσής και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών Επαρχίας Θήβας πραγματοποίησε το περασμένο Σαββατόβραδο 16 Ιανουαρίου 2009 την πρωτοχρονιάτικη γιορτή του στο εξοχικό κέντρο «Μπαρμπαγιάννης» στο άλσος Μοσχοποδίου. Τιμώμενα πρόσωπα ήταν παλιοί Πρόεδροι και μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων της Ομοσπονδίας την τελευταία 30ετία, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Βοιωτίας, οι Πρόεδροι των Εμπορικών Συλλόγων Θήβας και Λιβαδειάς καθώς και ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Σαγματά π. Νεκτάριος Αντωνόπουλος για το ευρύ φιλανθρωπικό του έργο στις χώρες στις ορθόδοξες ρωσικές επαρχίες και περιοχές του πρώην Ανατολικού μπλογκ.

«Υπερπαραγωγή» χαρακτήρισε επιτυχώς ένα από τους δεκάδες παρισταμένους της βραδιάς την πρωτοχρονιάτικη γιορτή της Ομοσπονδίας το Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2010.
Παρουσία του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Θηβών και Λεβαδείας κκ. Γεωργίου – ο οποίος ευλόγησε και την βασιλόπιτα - τις βραβεύσεις των τιμώμενων προσώπων έκαναν κορυφαία πολιτικά πρόσωπα στο Νομό μας, όπως οι Βουλευτές κκ. Άρια Αγάτσα, Βάσω Τσόνογλου, Βασίλης Τόγιας και Μιχάλης Γιαννάκης, ο τ. Βουλευτής κ. Ευάγγελος Μπασιάκος, ο Νομάρχης Βοιωτίας κ. Κλέαρχος Περγαντάς, ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Νίκος Σβίγγος και αντιπρόεδρος της ΓΕΣΕΒΕ κ. Γιώργος Καβαθάς.
Συνολικά, το ΔΣ της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών Επαρχίας Θήβας βράβευσε για την πολυετή προσφορά τους, τον πρώην Πρόεδρο της Ομοσπονδίας και Α` Αντιπρόεδρο του ΕΠΒ κ. Αριστείδη Βούλγαρη καθώς και τα μέλη της και μέλη του ΔΣ του Επιμελητηρίου Βοιωτίας κκ. Γιάννη Ασημίνα και Δημήτρη Θεοδώρου, ως πρότυπο επιχειρηματία τον Θηβαίο κ. Νίκο Πάλλιο, τον π. Νεκτάριο Αντωνόπουλο, Αρχιμανδρίτη και Ηγούμενο της Ιεράς Μονής Μεταμόρφωσης του Σωτήρος Σαγματά για την «Γέφυρα της Αγάπης», ένα επίσης πολυετές κοινωνικό έργο φιλοξενίας εγκαταλειμμένων παιδιών των ορθόδοξων περιοχών της Ρωσίας και του πρώην ανατολικού μπλογκ, τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Θήβας κ. Νίκο Σραττέλο , τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Λιβαδειάς κ. Κώστα Παπασπύρου καθώς και τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Βοιωτίας και Γενικό Γραμματέα της ΚΕΕΕ κ. Παναγιώτη Αγνιάδη.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους δεκάδες μέλη της Ομοσπονδίας, η Διοίκηση του ΕΠΒ και των Εμπορικών Συλλόγων, εκπρόσωποι των παραγωγικών τάξεων, συλλόγων και φορέων καθώς και των ΜΜΕ.
«Είναι πράγματι μια πρωτοβουλία που λάβαμε για πρώτη φορά φέτος, με σκοπό να τιμήσουμε τους θεμελιωτές της Ομοσπονδίας, τα στελέχη εκείνα που επέδειξαν ιδιαίτερο ζήλο και προσπάθησαν για την εδραίωση των δικαιωμάτων μας. Είμαι και εγώ προσωπικά ιδιαίτερα συγκινημένος που είμαστε όλοι μαζί, που μπορούμε να στηριχθούμε ο ένας στον άλλο, προκειμένου να μεταδώσουμε ένα θετικό μήνυμα στην κοινωνία για την τοπική μας οικονομία» δήλωσε ο αποκαλυπτικός – ως παρουσιαστής και οικοδεσπότης – πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιοβιοτεχών Επαρχίας Θηβών κ. Χρήστος Χαρατσής. «Ζούμε όλοι μας και βιώνουμε τις επιπτώσεις της παγκόσμιας κρίσης, εισπράττουμε την έλλειψη ρευστότητας, ανησυχούμε για την επιβίωση των επαγγελματιών και των βιοτεχνών μας, όμως, δεν θεωρούμε πως έφτασε η αρχή του τέλους. Η βραδιά που οργανώσαμε θέλησε να στείλει ένα μήνυμα ελπίδας και βιώσιμης προοπτικής για την τοπική κοινωνία στην ίδια πρώτα την τοπική κοινωνία και να σταματήσουμε αυτή την κινδυνολογία που δεν ωφελεί ούτε την ψυχολογία της κοινωνίας ούτε και των επιχειρηματικών» συμπλήρωσε.
«Θέλω επ` ευκαιρία της βραδιάς να τονίσω πως η Ομοσπονδία και φέτος θα παράσχει στα μέλη της κάθε ηθική βοήθεια και θα προσπαθήσει να εμπλουτίσει ακόμη περισσότερο όλους μας με νέες ιδέες δίνοντας έμφαση και στην επιμόρφωση. Σ` αυτό επιθυμώ να συμβάλλεται και εσείς, τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης» κατέληξε ο κ. Χαρατσής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: