Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2010

Ψήφισμα συμπαράστασης τους Βοιωτούς Αγρότες από το Επιμελητήριο Βοιωτίας


«Το Επιμελητήριο Βοιωτίας κατανοώντας απόλυτα την αγωνία και την απόγνωση, στην οποία έχει περιέλθει ο αγροτικός κόσμος του νομού μας, αισθάνεται την ανάγκη να συμπαρασταθεί στα δίκαια αιτήματα του», αναφέρει μεταξύ άλλων το ομόφωνο ψήφισμα του Επιμελητηρίου Βοιωτίας στο δίκαιο αγώνα και των Βοιωτών Αγροτών.
«Όπως είναι γνωστό, η ανάπτυξη της οικονομικής ζωής στο Νομό Βοιωτίας στηρίζεται σε ένα μεγάλο βαθμό στη γεωργία. Έτσι, οποιαδήποτε αρνητική επίπτωση επηρεάζει άμεσα το εισόδημα και τη διαβίωση, όχι μόνο, του αγροτικού πληθυσμού αλλά και όλων των κατοίκων της Βοιωτίας.
Το Επιμελητήριο Βοιωτίας ζητά την παρέμβαση της Πολιτείας, ώστε να δοθεί λύση στα άμεσα προβλήματα του αγροτικού κόσμου αλλά και να τεθούν οι βάσεις για την μακρόχρονη εξασφάλιση του αγροτικού εισοδήματος.
Βέβαια, επισημαίνουμε, ότι οποιαδήποτε κινητοποίηση θα πρέπει να συνυπολογίζει και την γενικότερη δεινή θέση, στην οποία έχει περιέλθει η επιχειρηματική μας κοινότητα, με αποτέλεσμα, οποιαδήποτε περαιτέρω επιβάρυνση, να είναι ιδιαίτερα κρίσιμη»
καταλήγει το ψήφισμα του ΕΠΒ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: