Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010

Τους ΚΑΛΟΥΜΕ να συνεχίσουν...


Μέρες τώρα έχουμε προσκληθεί και … προκληθεί με προτροπές αναγνωστών μας να σχολιάσουμε αιχμηρότερα τις «αποκαλύψεις» για τους μισθούς ή τις… αργομισθίες της Βουλευτή Βοιωτίας κας Άριας Αγάτσα που είδαν το φως της δημοσιότητας ακόμη και την περίοδο που ασκούσε τα δημοσιογραφικά της καθήκοντα στην ΕΡΤ ή όπου αλλού εκείνη εργαζόταν κατά την διάρκεια της ενασχόλησής της και με το β` βαθμό της Αυτοδιοίκησης. Μάλιστα, κάποιοι (!) εκπλήσσονται που δεν το... σηκώσαμε πρώτοι!
Επίσης ΑΝΩΝΥΜΟΙ αναγνώστες έχουν «ζητήσει» από το Orchomenos Press να δημοσιοποιήσει κι` άλλα παραπολιτικά σχόλια που φωτογραφίζουν» ή μοιάζουν να «φωτογραφίζουν» τη Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, τα οποία μας αποστέλλονται στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο! Ως ΕΔΩ, ίσως, να είμαστε υποχρεωμένοι να το… πράξουμε στο "βωμό της πληροφόρησης!!!".
Το ψευδέστερο, όμως, όλων όσων ακούγονται το τελευταίο διάστημα στο Νομό μας είναι η ευθεία εμπλοκή του Orchomenos Press με τις «αποκαλύψεις» blogs ή και ιστοσελίδων που φέρονται κατά της κας Αγάτσα.
Είναι πολύ λογικό, θεωρούμε, κάποιοι να έχουν ενοχληθεί πραγματικά και για τη δράση και τη δυναμική μας!
Είναι πολύ λογικό, πιστεύουμε, να θέλουν η «φωνή του Ορχομενού» να μη δυναμώσει περαιτέρω και, γιατί όχι, να... καούμε!
Είναι πολύ λογικό, βεβαιώνουμε, να προσπαθήσουν να μας θίξουν (δεν θα είναι η πρώτη φορά!) ακόμη και επί του προσωπικού προκειμένου να εδραιώσουν τις λασπολογίες τους!

Τους ΚΑΛΟΥΜΕ να συνεχίσουν να το κάνουν, ωστε να δούμε ποιοί έχουν δει, εν τέλει, τη δημοσιογραφία ως παιχνίδι!
Πηγή φωτογραφία www.skitso.biz

Δεν υπάρχουν σχόλια: