Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

Ημερίδα για τις «φορολογικές αλλαγές» διοργανώσει η ΕΕΔΕ Θεσσαλίας και Κεντρικής Ελλάδας


Η Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) Τμήμα Θεσσαλίας κ Κεντρικής Ελλάδας, θέλοντας να συμβάλει στην Αναμόρφωση του Φορολογικού Συστήματος, διοργανώνει σχετική εκδήλωση με θέμα: “ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ”, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010 και ώρα 18:00 στη συνεδριακή αίθουσα του Ξενοδοχείου Classical Larissa Imperial, (Φαρσάλων 182, Λάρισα ).
Την εκδήλωση, θα τιμήσει με την παρουσία του ο Υφυπουργός Οικονομικών κ. Φίλιππος Σαχινίδης και θα συντονίσουν ο Συγγραφέας κ. Χρήστος Μελάς και ο Δημοσιογράφος κ. Γιώργος Αυτιάς.
Ενδεικτικά, θέματα που θα τεθούν στη διάρκεια της εκδήλωσης, είναι:
Ενιαία, προοδευτική, τιμαριθμοποιημένη φορολογική κλίμακα για όλα τα εισοδήματα
Το μέτρο της έκπτωσης από το φορολογητέο εισόδημα, καταναλωτικών δαπανών βάσει αποδείξεων, Η κατάργηση της αυτοτελούς φορολόγησης των μερισμάτων από μετοχές και των διανεμόμενων σε φυσικά πρόσωπα κερδών των επιχειρήσεων και η ένταξή τους στην ενιαία φορολογική κλίμακα ατομικού εισοδήματος, Η κατάργηση φοροαπαλλαγών ή αυτοτελούς φορολόγησης εισοδημάτων όταν δεν επιβάλλονται από λόγους κοινωνικής ευαισθησίας ή αντικειμενικά οικονομικά αίτια, κ.α. Επιπλέον, οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση μπορούν να τοποθετηθούν και σε όποια σχετικά πρόσθετα θέματα επιθυμούν. Οι προτάσεις που θα διαμορφωθούν θα υποβληθούν στη συνέχεια στον Υπουργό Οικονομικών για αξιοποίηση. "Επειδή πιστεύουμε ότι είναι εξαιρετικά σημαντική η συμμετοχή εκπροσώπων των κοινωνικών, επαγγελματικών και παραγωγικών φορέων της χώρας μας στην εκδήλωση αυτή, παρακαλούμε πολύ για τη συμμετοχή εκπροσώπων του φορέα σας. Ελπίζοντας στην ανταπόκρισή σας, παρακαλούμε όπως μας ενημερώσουν οι συνεργάτες σας για τον αριθμό των εκπροσώπων σας (κ. Ιωάννης Κούτουλας, τηλ. 2410553070 fax 2410579649, e-mail: lar-sls@eede.gr)" σημειώνει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της ΕΕΔΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: