Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

Η απόφαση των Τ.Ο ΠΑΣΟΚ Αλιάρτου και Θεσπιών για την επιλογή των υποψηφίων Δημάρχων


Η αποκέντρωση του κράτους αποτελούσε θεμελιώδες μέρος της παιδείας, του προγράμματος, της ταυτότητας του ΠΑΣΟΚ. Η μεγάλη αλλαγή του κράτους με την εκλογική νίκη του 1981 ήταν και παραμένει απόλυτη ανάγκη. Πράγμα το οποίο σημαίνει ένα άλλο πρότυπο κράτους και δημοκρατίας. Το συγκεντρωτικό κράτος και το πελατειακό πολιτικό σύστημα ήταν η τροχοπέδη για την μεγάλη αλλαγη του κράτους .
Κεντρική προγραμματική δέσμευση της Κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ και θεμέλιο της λαικής ετυμηγορίας της 4 ης Οκτωβρίου 2009 είναι η ανάληψη ριζοσπαστικών πρωτοβουλιών για ένα κράτος που σέβεται ,στηρίζει και προστατεύει τον πολίτη,για ένα κράτος που υπηρετεί το δημόσιο συμφέρον .Με την ψήφιση του “Καλλικράτη”δημιουργούνται οι προυποθέσεις για την δημιουργία μιας νέας ικανής και δημοκρατικά υπεύθυνης αυτοδιοίκησης .
Καθοριστικής σημασίας για την επιτυχία του “Καλλικράτη” είναι η ποιότητα ,το ήθος οι δυνατότητες των προσώπων τα οποία θα κληθούν να υλοποιήσουν την μεταρρύθμιση μετά τις εκλογές του Νοεμβρίου.
Ο Πρόεδρος του Π ΑΣΟΚ και Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου έχει επανειλλημένα διακηρύξει την ανάγκη μιας νέας αλλαγής όπως αρμόζει σε ομάδες η πολιτικά κόμματα που θέλουν να αλλάξουν την κοινωνία και κινούνται σε μια προσδοκία απελευθερωτική.Το ίδιο ισχύει και για την τοπική αυτοδιοίκηση.
Οι νοοτροπίες , οι παραλυτικές ισορροπίες των Φέουδων -Φεουδαρχών , των ανούσιων τοπικισμών είναι ανάγκη να εκλείψουν.
Καλωσορίζουμε και τις πέντε ( 5 ) υποψηφιότητες των συμπολιτών μας για το αξίωμα του δημάρχου του νέου δήμου Αλιάρτου. Υποστηρίζουμε πάντα ότι το διακύβευμα των αυτοδιοικητικών εκλογών του Νοεμβρίου, το ζητούμενο για την Δημοκρατική Παράταξη είναι η ποιότητα , το ήθος ,οι δυνατότητες των προσώπων τα οποία θα κληθούν να υλοποιήσουν τον
“Καλλικράτη”.
Ο υποψήφιος δήμαρχος και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδιασμού του ΠΑΣΟΚ οφείλουν να σέβονται , να εστερνίζονται τις αρχές ,τις αξίες του κινήματος .Αξίες της διαφάνεια,της προστασίας του δημοσίου συμφέροντος ,της χρηστής διοίκησης ,της υπεράσπισης των κοινών υποθέσεων των πολιτών.


ΟΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΠΑΣΟΚ
ΑΛΙΑΡΤΟΥ & ΘΕΣΠΙΕΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: