Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

Η θερινή ραστώνη δεν αγγίζει ούτε τον Υπερήφανο ούτε τον Ξηρογιάννη




Μπορεί η προεκλογική περίοδος εν όψει των Δημοτικών εκλογών του Νοεμβρίου να μοιάζει… μακριά, η θερινή ραστώνη, όμως, φαίνεται πως δεν ακουμπά τους δύο (προς το παρόν πάντοτε) υποψηφίους Δημάρχους κκ. Λουκά Υπερήφανο (αριστερά) και Κώστα Ξηρογιάννη (δεξιά), αφού η αναζήτηση των κατάλληλων προσώπων με τα οποία θα απαρτίσουν και να ανανεώσουν (όπως ακούγεται) σε μεγάλο βαθμό τους συνδυασμούς τους είναι μια διαδικασία που έχουν ξεκινήσει εντατικά εδώ και μέρες.
Με όπλο του το παραγόμενο έργο από τη Δημοτική Αρχή την τελευταία 8ετία, ο σημερινός Δήμαρχος κ. Λουκάς Υπερήφανος φαίνεται πως θα ανανεώσει σε σημαντικό βαθμό το συνδυασμό, καθώς μέσα από την ανανέωση αυτή προσδοκά από τη μια να φρεσκάρει το ενδιαφέρον των συμπολιτών μας για τον ίδιο και τους συνεργάτες του και από την άλλη να «σπάσει» τα στενά κομματικά όρια, «ντυμένος» με τον μανδύα του «υπερκομματικού» Δημάρχου! Εξίσου δυνατή ακούγεται πως θα είναι και η ομάδα των νέων υποψηφίων που θα προστεθούν από τα τρία Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου Ακραιφνίας (Κάστρο, Ακραίφνιο και Κόκκινο) , με τα οποία – ως γνωστόν – θα σχηματιστεί ο νέος Καλλικρατικός Δήμος Ορχομενού.
Στον αντίποδα, ο επικεφαλής της Μειοψηφίας του Δήμου Ορχομενού κ. Κώστας Ξηρογιάννης, αφού πάρει και τυπικά το «χρίσμα» του κυβερνώντος κόμματος σε λίγες ημέρες ετοιμάζεται για εξόρμηση … κυρίως στα νέα Δημοτικά Διαμερίσματα που προστίθενται στη δυναμική του τέως Καποδιστριακού Δήμου Ορχομενού. Στόχος του θα είναι η αύξηση της αναγνωρισημότητάς τους και η απευθείας επικοινωνία του με τους νέους συνδημότες μας (ένα από τα δυνατά του χαρτιά!). Μάχη, όμως, γίνεται στην πόλη του Ορχομενού προκειμένου να «πείσει» παλιούς και νέους συνεργάτες για το ψηφοδέλτιο της «ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ». Έντονος ανησυχία επικρατεί τέλος όσον αφορά τα σημερινά Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου Ορχομενού, όπου η κυριαρχία Υπερήφανου παραμένει ισχυρή σε αρκετά από αυτά και προβληματίζει!
Το Orchomenos Press – καθ` όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου που άτυπα έχει ξεκινήσει – θα επανέρχεται με πληροφορίες για το προσκήνιο αλλά και το παρασκήνιο της!

Δεν υπάρχουν σχόλια: