Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

Κοινή πρόταση για την Ψηφιακή Σύγκλιση προκαλεί ο Νίκος Παπαγγελής


Ανοικτή πρόσκληση για την Παρασκευή 23 Ιουλίου και ώρα 11.00 στο Δημαρχείο Χαιρώνειας

Μια ακόμη ενδιαφέρουσα και επί της ουσίας πρόταση – εν όψει της εφαρμογής του σχεδίου Καλλικράτης– κατέθεσε ο Δήμαρχος Χαιρώνειας κ. Νίκος Παπαγγελής προς τους Δημάρχους που θα αποτελέσουν τον νέο Δήμο Λιβαδειάς.
Ούτε λίγο ούτε πολύ ο κ. Παπαγγελής, πατώντας πάνω στο έργο που ήδη έχει συντελεστεί στο Δήμο του, καλεί τους κκ. Δ.Τσιφή, Δήμαρχο Λεβαδέων, Γ. Λουκά, Δήμαρχο Δαύλειας, Μ. Νταλιάνη, Δήμαρχο Κορώνειας και κ. Γ. Λαζάρου, Πρόεδρο Κυριακίου να καταθέσουν κοινή πρόταση στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος: Ψηφιακή Σύγκλιση, ύστερα από την πρόσκληση που δημοσιεύθηκε για υποβολή σχετικών έργων από Δήμους της χώρας.
Προεκλογική ή μη, η κίνηση του Δημάρχου Χαιρώνειας κ. Νίκου Παπαγγελή φανερώνει – αν μη τι άλλο – πως η εμπειρία στην νέα περίοδο (για όσους την έχουν κατακτήσει) που ανοίγεται για τον Καλλικράτη θα έχει τη δική της ξεχωριστή βαρύτητα και θα ΠΡΕΠΕΙ – κατά τη γνώμη μας – να μετρήσει (όχι μόνο στο Δήμο Λεβαδεών) ιδιαίτερα στις συνειδήσεις των ψηφοφόρων…
«Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Σας ενημερώνουμε ότι στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος: Ψηφιακή Σύγκλιση, δημοσιεύθηκε πρόσκληση για την υποβολή σχετικών έργων από Δήμους. Η υποβολή προτάσεων προϋποθέτει την συνεργασία των Δήμων που πρόκειται να συνενωθούν.Με δεδομένο ότι, ο Δήμος Χαιρώνειας έχει ήδη υλοποιήσει με επιτυχία πρόγραμμα αξιοποίησης τεχνολογιών πληροφορικής και πολυμέσων στον τομέα του πολιτισμού, υπάρχει εμπειρία αλλά και συγκριτικό πλεονέκτημα για την υποβολή μιας πρότασης που να αφορά τον διευρυμένο πλέον Δήμο Λιβαδειάς, που θα προκύψει από την συνένωση των Οργανισμών μας. Για τον λόγο αυτό, σας καλούμε την Παρασκευή 23 Ιουλίου και ώρα 11.00 στο Δημαρχείο Χαιρώνειας προκειμένου να συνδιαμορφώσουμε μια πρόταση για την ανάδειξη και αξιοποίηση του πολιτιστικού αποθέματος της περιοχής μας».

Νικόλαος Παπαγγελής
Δήμαρχος Χαιρώνειας

Πηγή: http://haironia.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: