Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Ευχαριστίες σε επώνυμους και ανώνυμους από το Σύλλογο ΑΜΕΑ "Οι Άγιοι Ανάργυροι" της Θήβας


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ-ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
& ΦΙΛΩΝ ΑΜΕΑ «ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ» ΘΗΒΑΣ
30/12/2010


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Δ.Σ. του συλλόγου γονέων-κηδεμόνων & φίλων ατόμων και παιδιών με αναπηρία(ΑΜΕΑ) «ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ» Επαρχίας Θήβας.
Αισθάνεται την ανάγκη να ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ και δημοσίως την βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κυρία Άρια Αγάτσα, τον εκπρόσωπο της εκκλησίας μας πάτερ Ευάγγελο, τον σύνδεσμο αποστράτων Ε.Δ.-Σ.Α και Εφέδρων Αξιωματικών Θήβας, τον σύλλογο γυναικών ΙΣΜΗΝΗ, τα παιδιά της ΟΝΝΕΔ, τους φίλους και εθελοντές που επισκέφθηκαν τα παιδιά μας, τραγούδησαν μαζί τους τα κάλαντα μοιράζοντάς τους δώρα και διάφορα γλυκίσματα. Με την επίσκεψη αυτή τους δώσατε Χαρά και ένοιωσαν το πνεύμα των Χριστουγέννων.
Ευχαριστούμε θερμά τον Νομάρχη Βοιωτίας κύριο Κλέαρχο Περγαντά που για μια ακόμη φορά έστειλε δώρα σε όλα τα παιδιά (ειδικό νηπιαγωγείο –δημοτικό –Ε.Ε.Ε.Ε.Κ και στα παιδιά του κέντρου ημέρας).
Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Φωτεινό παράδειγμα ανθρωπιάς και ένα ηχηρό μήνυμα αισιοδοξίας στο σκληρό κόσμο που ζούμε έδωσαν τα παιδιά, οι μαθητές του 2ου Γυμνασίου Θήβας που με δική τους πρωτοβουλία, έκαναν έρανο Αγάπης για να βοηθήσουν και να συμπαρασταθούν στο αγώνα Ζωής που κάνουν τα παιδιά με αναπηρία του συλλόγου «Αγ. Ανάργυροι» Θήβας .
Η χαρά των παιδιών μας ήταν πολύ μεγάλη που βρέθηκαν κοντά τους παιδιά σαν και αυτά με όνειρα και προσδοκίες για ένα καλύτερο μέλλον. Ήταν σαν να τους έλεγαν συνεχίστε, είμαστε και εμείς κοντά σας συνοδοιπόροι, απλώνουμε τα χέρια μας να περπατήσουμε μαζί στο σκληρό κόσμο που ζούμε, εμείς όλα τα παιδιά πάντα μαζί.
Εμείς σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ για μια ακόμη φορά εκ μέρους των παιδιών μας, να είστε πάντα ο καθένας σας χωριστά και όλοι μαζί φωτεινά παραδείγματα στην κοινωνία μας, να αποτελέσετε παράδειγμα προς μίμηση για «μικρούς σαν εσάς» και μεγάλους. Είμαστε περήφανοι για εσάς και θα σας καμαρώνουμε κι εμείς όπως και οι γονείς σας και οι δάσκαλοί σας.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου
Σας ΕΥΧΕΤΑΙ Χαρούμενες Γιορτές, Ευτυχισμένο το 2011,
Γεμάτο ΑΓΑΠΗ-ΥΓΕΙΑ- ΕΥΤΥΧΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: