Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Τα Νεανικά Τμήματα της ΠΠΟ και του Οικολογικού Συλλόγου της πόλης μας έκοψαν την πίτα τους!















Την Κυριακή 23 Ιανουαρίου , αμέσως μετά την πρόβα τους , τα νεανικά τμήματα της Π.Π.Ο. έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Ορχομενού. Στη γιορτή παραβρέθηκαν και την τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος της πόλης κος Κώστας Ξηρογιάννης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κος Γεώργιος Ζυγούρης και ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Κέντρου κος Νεκτάριος Τσάπρας.
Τους καλεσμένους προσφώνησε η υπεύθυνη του χορωδιακού τμήματος Ηώ Κουτσοθόδωρου η οποία και ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους και ιδιαίτερα για την προσφορά τους την καθηγήτρια των παραδοσιακών χορών κα Μαρία Κραβαρίτη και την σκηνοθέτη του θεατρικού τμήματος , θεατρολόγο κα Χαρούλα Ψιλοπούλου. Ευχαρίστησε ακόμα την καθηγήτρια μοντέρνου χορού και παιδοψυχολόγο κα Έφη Μηλιώτη που έδωσε το παρόν της για να αναλάβει την επίβλεψη των τμημάτων μοντέρνου χορού.
Στη συνέχεια έλαβε το λόγο ο Δήμαρχος κος Κώστας Ξηρογιάννης που μεταξύ άλλων, απευθυνόμενος στα παιδιά τόνισε την αξία των πολιτιστικών δραστηριοτήτων στις οποίες συμμετέχουν, χωρίς όμως να παραμελούν την μόρφωσή τους που θα τους δώσει και τα απαραίτητα εφόδια για να παλέψουν στο στίβο της ζωής.
Στο σύντομο χαιρετισμό του ο πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου κος Γιώργος Ζυγούρης στάθηκε ιδιαίτερα στα θέματα προστασίας περιβάλλοντος τονίζοντας τον σημαντικό ρόλο που έχει να παίξει ο Οικολογικός Σύλλογος στον οποίον και υπάγεται το τμήμα της Π.Π.Ο,.
Ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Κέντρου κος Νεκτάριος Τσάπρας εξέφρασε την ικανοποίησή του που το Πολιτιστικό Κέντρο γέμισε από παιδιά και δήλωσε ότι το Πολιτιστικό Κέντρο είναι μια κυψέλη πολιτισμού που αγκαλιάζει όλες τις ηλικίες όλων όσων θέλουν να συμμετέχουν και να προσφέρουν στον πολιτισμό και στην ποιότητα ζωής του τόπου μας.
Την πίτα ευλόγησε ο σεβαστός πατέρας Χαράλαμπος , απ’ τους στυλοβάτες της Π.Π.Ο. , ένθερμος υποστηρικτής και συνεργάτης σε κάθε πολιτιστική δραστηριότητά της.
Το τυχερό φλουρί έπεσε στη μαθήτρια Χριστίνα Ρουζίσκι που πήρε και το σχετικό δώρο , προσφορά του καταστήματος ΣΕΗΟΣ του κου Γιάννη Κιαλιού.
Κληρώθηκαν ακόμα δύο δώρα , προσφορά του καταστήματος της κας Φιλιώς Χαλιώτη.
Η πίτα ήταν προσφορά του κου Γιώργου Ζυγούρη, το πλούσιο κέτερινγκ για μια ακόμη φορά το πρόσφερε η κα Βίκυ Δήμου και τα αναψυκτικά ήταν δωρεά του σούπερ-μάρκετ Βερόπουλος» στον Ορχομενό, τους οποίους και ευχαριστούμε.
Πολύτιμη ήταν και η βοήθεια των κυριών Φιλιώς Χαλιώτη, Κούλας Μερτζάνη και Μαίρης Φαραντοπούλου που πρωτοστάτησαν στην οργάνωση της γιορτής.
Και του χρόνου !

Δελτίο Τύπου Π.Π.Ο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: