Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Αύριο στο «Αλ Τσαντίρι Νιους» το ΔΣ του Πολιτιστικού και Παραδοσιακού Συλλόγου Ορχομενού


Δελτίο Τύπου
Το 2009 , μια ομάδα νέων κι ανήσυχων Ορχομένιων ιδρύει το "Πολιτιστικό και Παραδοσιακό Σύλλογο Ορχομενού" με κύριο σκοπό να επαναφέρει το καρναβάλι στην πόλη του Ορχομενού και να συνεχίσει επάξια την παράδοσή του!
To «Καρναβάλι Ορχομενού 2010» γίνεται πραγματικότητα! Το στοίχημα έχει κερδηθεί! Οι κόποι , οι αγωνίες , η κούραση δίνουν τη θέση τους στην ικανοποίηση για την επίτευξη του στόχου! Από την άλλη κιόλας μέρα τα μέλη του Συλλόγου, μαζί με τους εθελοντές άρχισαν το σχεδιασμό του επόμενου Καρναβαλιού, που δεν είναι άλλο από το Καρναβάλι της 6ης Μαρτίου 2011! Ξανά προβληματισμοί, άγχη , αγωνίες μπρος στον νέο ,δύσκολο και πιο ψηλό στόχο! Η αγάπη, η γνώση, η θέληση και το μεράκι όλων των ανθρώπων που ασχολούνται με τη διοργάνωση του Καρναβαλιού του Ορχομενού ήταν καθοριστικοί παράγοντες για να συνεχίσει η μεγάλη αυτή προσπάθεια!
Λίγες μέρες πριν γιορτάσουμε όλοι μαζί τις Απόκριες και ξαναζήσουμε το μοναδικό «Καρναβάλι του Ορχομενού» τα μέλη του ΔΣ του «Πολιτιστικού και Παραδοσιακού Συλλόγου Ορχομενού» καλούν όλους τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής να στηρίξουν με τη συμμετοχή και την παρουσία τους αυτή τη μεγάλη προσπάθεια!
Όλοι μαζί στο «ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ 2011»!!!!
Με τιμή

Το ΔΣ
1. Πρόεδρος : Ανδρέας Παπασιδέρης
2. Αντιπρόεδρος : Ιωάννης Κιαλιός
3. Γενική Γραμματέας : Ιωάννα Παναγιωτίδη
4. Ταμίας : Ευθύμιος Χριστοδούλου
5. Έφορος : Κωνσταντίνος Πατσαλής
6. Τακτικό μέλος : Παναγιώτης Τσεκούρας
7. Τακτικό μέλος : Δημήτριος Παπαδόπουλος

ΥΓ. Στα πλαίσια της όσο το δυνατόν καλύτερης διαφήμισης του Καρναβαλιού,το ΔΣ του Συλλόγου την Τρίτη 1η Μαρτίου θα βρίσκεται στην εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου «Αλ Τσαντίρι Νιουζ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: