Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Πριν το Σεπτέμβρη αναμένονται οι πρώτες εργασίες για το αποχετευτικό!




«Περιμένουμε να επιστραφεί η απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου», όπως μας είπε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Ορχομενού κ. Κώστας Ξηρογιάννης σε τηλεφωνική επικοινωνία «και αμέσως μετά ο Δήμος Ορχομενού θα υπογράψει την σχετική προγραμματική σύμβαση» προκειμένου να ξεκινήσει ένα από τα σημαντικότερα έργα υποδομής στο κέντρο του Καλλικρατικού Δήμου Ορχομενού, η ολοκλήρωση και παράδοση του αποχετευτικού δικτύου.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες του Orchomenos Press εάν η σύμβαση υπογραφεί έως τέλος του μήνα, «οι πρώτες εργασίες του έργου θα ξεκινήσουν έως αρχές του φθινοπώρου» όπως δήλωσε στην πρώτη ηλεκτρονική εφημερίδα για τον Ορχομενό και τη Βοιωτίας ο κ. Ξηρογιάννης.
Πρόκειται – ως γνωστόν – για μια «μεγάλη προίκα» που «κληρονόμησε» η νέα Δημοτική Αρχή από την απελθούσα 8ετή θητεία του κ. Λουκά Υπερήφανου, ένα έργο πνοής, το οποίο θα δώσει «εικόνα πολιτισμού και υγιεινής» στον τόπο μας ενώ για τουλάχιστον δύο χρόνια θα προσφέρει και ένα σημαντικό αριθμό θέσεων εργασίας.
Το Orchomenos Press θα επανέλθει για το πολύ σημαντικό αυτό θέμα όταν υπάρξουν νεότερες πληροφορίες.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

κανενα νεο για την εξελιξη του έργου και την πορεία των εργασιων έχουμε? καλο θα ειναι να υπαρχει ενημερωση επειδη εκτος των αλλων προκειται για ενα πολυ σημαντικο εργο (υγειονομικα, οικονομικα, ποιοτητας ζωης,περιββαλοντικα κλπ)