Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΤΩΙΑ 2011: Ένα ταξίδι στις αλησμόνητες πατρίδες από τη Χορωδία Ακραιφνίου


















Την Κυριακή η αυλαία για τις φετινές εκδηλώσεις

στον Καλλικρατικό Δήμο Ορχομενού

Ξεκίνησαν το βράδυ της Πέμπτης και θα ολοκληρωθούν αύριο, Κυριακή οι ετήσιες πολιτιστικές εκδηλώσεις «ΠΤΩΙΑ 2011» στο Ακραίφνιο που διοργανώνει ο δραστήριος Μορφωτικός Περιβαλλοντικός Πολιτιστικός Σύλλογος «ΑΚΡΑΙΦΝΕΙΣ» στο σημαντικό αυτό πόλο του Καλλικρατικού Δήμου Ορχομενού.

Το Orchomenos Press βρέθηκε στην χθεσινοβραδινή τους εκδήλωση όπου η γυναικεία χορωδία του Ακραιφνίου υπό την καθοδήγηση στου δασκάλου κ. Σταμάτη Φουντουζή και τη συμμετοχή του π. Αβραάμ απέδωσε γνωστά μικρασιάτικα ακούσματα, κάποια από τα οποία συνοδεύθηκαν από το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου «ΑΚΡΑΙΦΝΕΙΣ».

Ας ακούσουμε και ας δούμε αποσπάσματα από τη χθεσινή βραδιά στο Ακραίφνιο!

Στο κλίμα της βραδιάς μας «έβαλε» ο εφημέριος του Δ.Δ. Κοκκίνου π. Αβραάμ με τις ιστορικές του αναφορές…

Αποκάλυψη ήταν, μεταξύ άλλων, η ερμηνεία της σ` ένα γνωστό σόλο, της κας Μάχης Ανδρίτσου. Ας την ακούσουμε…

Τους καλεσμένους αλλά και τους κατοίκους καλωσόρισε η Πρόεδρος κα Δήμητρα Καλαμάτα ενώ χαιρετισμό απεύθυνε στο φινάλε και ο Δήμαρχος Ορχομενού κ. Κώστας Ξηρογιάννης, ο οποίος αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, σε καλύτερες μέρες που ΘΑ ρθουν…
… ενώ τα συγχαρητήρια του έδωσε στο «δημιούργημα» του, τη Χορωδία Ακραιφνίου, και ο τέως Δήμαρχος κ. Ανδρίτσος.

Τη βραδιά, που έκλεισε με το χαρακτηριστικό «Έχε Γεια, πάντα Γεια», τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος του Ακραιφνίου κ. Γιώργος Ψυχούλας, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κκ. Γιώργος Βόρμπας και Λάμπρος Ρόδης, ο Πρόεδρος των Απανταχού Ακραιφνιωτών κ. Κώστας Ανδρίτσος, κ.α. Οι εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν την Κυριακή με την μουσικοχορευτική παράσταση συλλόγων απ` όλη τη Βοιωτία, μεταξύ αυτών και της Πρωτοβουλίας Πολιτών Ορχομενού!

Συγχαρητήρια και καλή συνέχεια!

Δεν υπάρχουν σχόλια: