Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

BeachWave: Όταν το κοινό τραγουδά μαζί με τα «Κύματα»



Με επιτυχία καταλάγιασαν »Τα Κύματα της Παραλίας» στις 7/8 ήμερα Κυριακή στην αμμουδιά του beach volley στα Άσπρα Σπίτια Παραλίας Διστόμου. Το Beachwave 2011, 2o περιβαλλοντικό & μουσικό party τελείωσε με μια γλυκειά βραδυά και με τους μουσικούς και το πολυπληθές κοινό να τραγουδούν »Να μ’αγαπάς» του Ανδρέα Θωμόπουλου δίνοντας ένα μήνυμα αισιοδοξίας μέσα στους δύσκολους καιρούς που περνάμε ανανεώνοντας το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά.
Στην τριήμερη ολοήμερη αυτή δράση του ΜΚΟ Αειφέρων και της καλλιτεχνικής ομάδας 4Wavecrew, εμφανίστηκαν συνολικά 17 σχήματα, τοπικά αλλά και από άλλα μέρη της Ελλάδας, Αθήνα, Θεσσαλονίκη & Λάρισα και ακούστηκαν πολλά είδη της μουσικής που αγγίζει τη νεολαία.
Ξεχώρισαν οι Quantum από το Δίστομο, οι Silent Birth από Λιβαδειά, οι Cyanide 4 από Αθήνα, ο τραγουδοποιός Νίκος Ζουρνής και το σχήμα-αποκάλυψη, BOMBOI, που έκλεισαν με τον πιο μελωδικό τρόπο και το Φεστιβάλ.
Παράλληλα στη διάρκεια του τριήμερου, υπήρξαν μικρές παράλληλες εκδηλώσεις όπως art graffiti και έκθεση κόμιξ, μουσικά dj αφιερώματα σε Bon Jovi & Michael Jackson, Νίκο Παπάζογλου & Μανώλη Ρασούλη, ελληνικά 80′s κομμάτια & mainstream χορευτική μουσική ενω προβλήθηκαν μερικά σπάνια μουσικά video clips, στα κενά των εμφανίσεων των συγκροτημάτων.
Οι Οργανωτές, ευχαριστούν για άλλη μια φορά το Δήμο Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας και το σωματείο “Ένωση”που μερίμνησαν για το στήσιμο της σκηνής, τον βασικό χορηγό τους την Αλουμίνο ΑΕ, την χορηγό αντιπ[ροσωπεία των Ford, Fiat & Lancia, & Service αυτοκινήτων “Αφοι Πανουργιά Ο.Ε.” τους χορηγούς επικοινωνίας του Φεστιβάλ RadioDistomo, Ραδιο Ένωση & Βοιωτική Ώρα, το μουσικό portal ΜUSICHEAVEN σαν social media sponsor, τα καταστήματα Pro Music & Πολύτροπο καθώς και το ωδείο Modern Music Academy της Λιβαδειάς.
Ιδιαίτερη μνεία έγινε για την DigiWorx multi-media που ήταν ο χορηγός για το στήσιμο του site του φεστιβάλ www.beachwave.gr και ο βασικός σύμβουλος για το στήσιμο του event.
Με ανεπτυγμένη την εμπειρία και την στήριξη των φορέων της περιοχής, οι Οργανωτές ανανεώνουν το ραντεβού για το 2012, ερευνώντας από τώρα τις καλύτερες συνθήκες υποστήριξης για την καθιέρωση και προοπτική του Φεστιβάλ, σε μια συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με την καλλιτεχνική ομάδα 4Wave crew στις 21 Αυγούστου καθώς και με μουσικούς παραγωγούς & managers.
Όσοι ενδιαφέρεστε για το Φεστιβάλ “Τα Κύματα της Παραλίας – BeachWave” και την προοπτική του καλείστε να ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα του και να στείλετε τις προτάσεις και τις παρατηρήσεις σας στο mail info@beachwave.gr
Αναμένονται με ενδιαφέρον οι νέες πρωτοβουλίες και ιδέες των Οργανωτών του Φεστιβάλ που θα πραγματοποιηθεί, σύμφωνα με την πρότασή τους, στις 27, 28 & 29 Ιουλίου του 2012

Ο Πρόεδρος Άρης Θεοδωρόπουλος

Ο Γραμματέας Δημήτρης Μορόγιαννης

Δεν υπάρχουν σχόλια: