Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Η Φιλαρμονική Ορχήστρα Λιβαδειάς στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου

Η Φιλαρμονική Ορχήστρα Λιβαδειάς κάνοντας όπως πάντα το χρέος της απέναντι στις εθνικές επετείους, απέδωσε τιμές στην κατάθεση στεφάνων από τις αρχές της πόλης στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη στην πλατεία Αθ. Διάκου. Τοπικοί Άρχοντες, πολιτευτές και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος (Γενικός Γραμματέας Νέας Γενιάς) κ. Γιάννος Λιβανός κατάθεσαν στεφάνους προς τιμή του Ήρωα στρατιώτη που προστάτεψε την πατρίδα όταν αυτή τον χρειάστηκε.

Κατάθεση στεφάνων από τις αρχές της πόλης μας στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη της πλατείας Αθ. Διάκου.

Αργότερα η μπάντα μας με τους άρχοντες της πόλης μεταβήκαμε στον χώρο της παρέλασης στην πλατεία Λάμπρου Κατσώνη. Η παρέλαση άρχισε στις 11:30 από την οδό Γεωργαντά με τερματισμό την πλατεία Λάμπρου Κατσώνη.

Η φιλαρμονική στάθηκε απέναντι από την εξέδρα των επισήμων και παιάνιζε στρατιωτικά εμβατήρια, όπως αρμόζει σε τέτοιες πανηγυρικές παρελάσεις, όση ώρα παρέλαζαν οι μαθητές που σχεδόν στο σύνολό τους έστρεφαν τα κεφάλια προς τους διαδηλωτές και το λαό και όχι προς τους επισήμους.




Μετά το πέρας οι επίσημοι αποχώρησαν πριν καλά καλά κλείσει η παρέλαση από τη φιλαρμονική και χωρίς τις καθιερωμένες δηλώσεις προς τα ΜΜΕ, λόγω τεταμένης ατμόσφαιρας από την αγανάκτηση του κόσμου.
Ακολούθως η φιλαρμονική αφού διέσχισε τον πεζόδρομο της οδού Μπουφίδου κατευθύνθηκε προς την βάση της δίνοντας τέλος στην εορταστική αυτή μέρα.




Πηγή: Φιλαρμονική Ορχήστρα Δήμου Λεβαδέων

Δεν υπάρχουν σχόλια: