Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Συγχαρητήρια από τον Ν. Παπαγγελή στους Λεβαδείτες διακριθέντες συντελεστές της ταινίας «Σούπερ Δημήτριος» στο 52ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσ/νίκης

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων επιθυμεί να εκφράσει τα συγχαρητήριά του προς όλους τους συντελεστές της κινηματογραφικής ταινίας με τίτλο «Σούπερ Δημήτριος» και ιδιαίτερα στους συντελεστές της που κατάγονται από τη Λιβαδειά και είναι οι κ.κ. Δ. Παπαβασιλείου, Δ. Τσώκος, Α. Παπαβασιλείου και Μ. Σκαλτσάς, για τη διάκριση της στο 52ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

Η ταινία «Σούπερ Δημήτριος» έλαβε το Βραβείο Κοινού καλύτερης ελληνικής ταινίας, το οποίο από φέτος απονέμεται στη μνήμη του Μιχάλη Κακογιάννη.

Η διάκριση των Λιβαδειτών συντελεστών της ταινίας μας γεμίζει υπερηφάνεια καθώς νέοι άνθρωποι της πόλης μας σε πείσμα των καιρών όχι μόνο ασχολούνται με την παραγωγή τέχνης, αλλά καταφέρνουν να διακριθούν για το ταλέντο τους σε πολύ υψηλό επίπεδο όπως είναι αυτό του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

Ευχόμαστε στους νέους καλλιτέχνες να συνεχίσουν το έργο τους με αγάπη και σεβασμό προς την τέχνη και στο μέλλον να μας εκπλήξουν και πάλι ευχάριστα και με άλλες διακρίσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: