Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Το Κεντρικό Κατάστημα των ΕΛΤΑ Λιβαδειάς γιόρτασε την Παγκόσμια ημέρα της αποταμίευσης


Το Κεντρικό Κατάστημα των ΕΛΤΑ Λιβαδειάς γιόρτασε στις 31 Οκτωβρίου 2011 την Παγκόσμια ημέρα της αποταμίευσης και φέτος σε μια δύσκολη - οικονομικά –περίοδο για την χώρα, επέλεξε να καλλιεργήσει την «κουλτούρα της αποταμίευσης» κυρίως στη νέα γενιά, τους μαθητές Δημοτικών Σχολείων.


Στο πλαίσιο του εορτασμού, ο Διευθυντής των ΕΛΤΑ Λιβαδειάς Κος Ανδρέας Κουτσούμπας και η υπεύθυνη πωλήσεων Χρημ/κων προϊόντων ΕΛΤΑ Λιβαδειάς Κα Παναγάκου Χριστίνα, επισκέφτηκαν το 7ο & 8ο Δημοτικό Σχολείο Λιβαδειάς και σε συνεργασία με τους δασκάλους μίλησαν στα παιδιά της Ε΄ & ΣΤ΄τάξης για την αποταμίευση, έκαναν διάλογο μαζί τους και τα παρότρυναν να προβληματιστούν, μέσα από τη συζήτηση και το διαδραστικό παιχνίδι.

Παράλληλα, τους μοίρασαν κουμπαράδες καθώς και το παραμύθι «H Τσεπούλα και ο κουμπαράκος» επιμελημένα από το ΤΤ.

Ο κ. Κουτσούμπας δήλωσε, ότι αποταμίευση σημαίνει να περιορίζουμε την κατανάλωση του σήμερα, για να μπορούμε να αντιμετωπίζουμε τις ανάγκες του αύριο.

Επίσης δήλωσε: «Σήμερα, απαντούμε σε όλους όσους θεωρούν ότι η αποταμίευση είναι ανέφικτη στους καιρούς που διανύουμε.

Η αλήθεια είναι ότι η ανάγκη για αποταμίευση προβάλλει επιτακτικότερη από ποτέ. Στο φετινό εορτασμό θέλουμε να ξαναθυμίσουμε σε όλους ότι ο τρόπος που διαχειριζόμαστε τα χρήματα μας καθρεφτίζει τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουμε την ίδια τη ζωή μας. Τέτοιου είδους μηνύματα βρίσκουν πρόσφορο έδαφος για να καλλιεργηθούν κυρίως τη νέα γενιά, τους μαθητές Δημοτικών, που σε αυτή την ευαίσθητη ηλικία πλάθουν τα ιδανικά της ζωής τους».

ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: