Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Ιστορική για τη χώρα η σημερινή ημέρα, τονίζουν κυβερνητικά στελέχη


Κυβερνητικές πηγές αναφερόμενες στη συνάντηση του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου και του αρχηγού της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά, υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, επισήμαιναν ότι η συνάντηση έγινε στο γνωστό πλαίσιο που είχε καταθέσει τις προηγούμενες ημέρες ο κ. Παπανδρέου.

Επισημαίνεται επίσης ότι υπήρξε συμφωνία στην πλήρη υλοποίηση της απόφασης της 26ης Οκτωβρίου, στη συγκρότηση νέας κυβέρνησης και στην επιλογή νέου πρωθυπουργού. Στη νέα κυβέρνηση και στο νέο πρωθυπουργό, όπως τονίζεται, θα παραδώσει η σημερινή κυβέρνηση.

Το πρόσωπο του νέου πρωθυπουργού και η σύνθεση της νέας κυβέρνησης να συζητηθούν σήμερα (Δευτέρα) σε νέα επικοινωνία μεταξύ του πρωθυπουργού με τον αρχηγό της ΝΔ.
Επισημαίνεται επίσης ότι η συμφωνία προβλέπει τη διεξαγωγή εκλογών μετά την υλοποίηση της απόφασης της 26ης Οκτωβρίου.

Η σημερινή μέρα χαρακτηρίζεται ιστορική για την Ελλάδα και προστίθεται ότι όλοι οι Έλληνες είναι ικανοποιημένοι, γιατί η χώρα βγαίνει κερδισμένη, όπως ήταν η επιδίωξη της κυβέρνησης από την αρχή.

Εκείνο που πρέπει να κρατήσουμε είναι ότι η σημερινή μέρα είναι ιστορική γιατί σήμερα νίκησε η Ελλάδα είπε ο υπουργός Επικρατείας και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Ηλίας Μόσιαλος σε άτυπη ενημέρωση που είχε με δημοσιογράφους.

Ο κ. Μόσιαλος επιβεβαίωσε την αποψινή συνάντηση οικονομικών επιτελείων των δύο πλευρών με τους κκ Βενιζέλο, Σαχινίδη και Ζανιά να είναι από την πλευρά της κυβέρνησης και τους κ.κ Σταμάτη, Σταϊκούρα και Λαζαρίδη από την πλευρά της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Στη συζήτηση θα τεθούν τα ζητήματα και το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης της συμφωνίας της 26ης Οκτωβρίου. Πηγή www.skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: