Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Ο Αριστείδης Βούλγαρης θα παραλάβει το βραβείο του ΕΠΒ από την ΕΕΔΕ


Εκπρόσωπος της Βοιωτίας για τα 10 Χρόνια Επιχειρηματικής Αριστείας

Ο Α` Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Βοιωτίας κ. Αριστείδης Βούλγαρης, επί σειρά ετών Πρόεδρος της Ομοσπονδίας της Θήβας, θα εκπροσωπήσει την εγχώρια επιχειρηματικότητα στη μεγάλη γιορτή της Επιχειρηματικής Αριστείας της ΕΕΔΕ, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2011 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (Αίθουσα Banquet), όπου θα απονεμηθούν τα Πιστοποιητικά των προγραμμάτων EFQM Levels of Excellence και ΕΕΔΕ «Αιέν Αριστεύειν» καθώς και το Βραβείο του Έλληνα Quality Leader of the Year 2011.

Ο κ. Βούλγαρης θα παραλάβει την τιμητική διάκριση για το Επιμελητήριο Βοιωτίας ως αναγνώριση της συμβολής του – μεταξύ άλλων - τόσο στην επιμόρφωση όσο και στις πιστοποιήσεις Επιχειρηματικής Αριστείας. Ακόμα, στον χώρο της εκδήλωσης θα υπάρχει το Χωριό της Επιχειρηματικής Αριστείας, όπου επιχειρήσεις που έχουν διακριθεί θα υποδέχονται το κοινό για να μοιραστούν μαζί του βέλτιστες πρακτικές και εμπειρίες.

Παράλληλα, το τμήμα Θεσσαλίας & Κεντρικής Ελλάδας της ΕΕΔΕ, στο πλαίσιο της Εθνικής Εβδομάδας Επιχειρηματικής Αριστεία - Ποιότητας 2011, οργανώνει εσπερίδα στον Βόλο, την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011 και ώρα 17.30 μ.μ. στην Αίθουσα Εκδηλώσεων Δήμου Βόλου (Πλατεία Ρήγα Φεραίου, Βόλος) με θέμα: «Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ».

Η Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) στα 49 χρόνια λειτουργίας της στη χώρα μας, συνέβαλε σημαντικά στην πρόοδο και την ανάπτυξη, τόσο των στελεχών, όσο και των επιχειρήσεων στην Ελλάδα, μέσω της διάχυσης των αρχών και των μεθόδων του σύγχρονου μάνατζμεντ και μέσω της προώθησης των κατάλληλων εργαλείων για τον ίδιο λόγο. Εφέτος, γιορτάζουμε 10 Χρόνια Επιχειρηματικής Αριστείας, συνεχούς στήριξης και διάχυσης των Αρχών της στην Ελλάδα και την Κύπρο. Η ΕΕΔΕ πρεσβεύει τη διάδοση και την υποστήριξη των Αρχών της Επιχειρηματικής Αριστείας στην ευρύτερη επιχειρηματική κοινότητα, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη και βελτίωση των επιχειρησιακών συστημάτων, μέσα από μια σειρά εργαλείων που προσφέρονται για την Επιχειρηματική Αριστεία ως στέρεη βάση για τη βελτίωση της Ανταγωνιστικότητας των Επιχειρήσεων. Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν με την ΕΕΔΕ, η Περιφέρεια Θεσσαλίας, ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Κεντρικής Ελλάδας (ΣΒΘΚΕ) και ο Δήμος Βόλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: