Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Συνεδριάζει απόψε το ΔΣ της Θήβας


Σας κοινοποιούμε την υπ’ αριθ. πρωτ. 29930/10-11-2011 πρόσκληση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Θηβαίων, η θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος (Παλαιό Δημαρχείο-οδός Πινδάρου & Οιδίποδος) την 14 του μηνός ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2011, ημέρα ΔΕΥΤΕΡΑ και ώρα 18:00 σε ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα κατωτέρω θέματα της ημερήσιας διάταξης, για ενημέρωσή σας :

1) Λήψη απόφασης για τη χορήγηση άδειας παραγωγού πωλητή Λαϊκών Αγορών στην κ. Οικονομάκη Γαρυφαλλιά κάτοικο Καπαρελλίου Δ.Θηβαίων.

2) Λήψη απόφασης για τη χορήγηση άδειας παραγωγού πωλητή Λαϊκών Αγορών στον κ. Παπαναγιώτου Ιωάννη κάτοικο Πλαταιών Βοιωτίας.

3) Λήψη απόφασης για τη χορήγηση άδειας παραγωγού πωλητή Λαϊκών Αγορών στην κ.Xριστοδουλάρα Εμμανουέλα κάτοικο Θηβών.

4) Λήψη απόφασης για τον τρόπο υλοποίησης της μελέτης ελέγχου επάρκειας των έργων μεταφοράς και επεξεργασίας λυμάτων Θήβας για τη δυνατότητα αποδοχής των λυμάτων των Βαγίων.

5) Έγκριση 1ης Τροποποίησης οριστικού Ολοκληρωμένου Σχεδίου Αστικής Ανάπτυξης Θήβας στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας- Ηπείρου 2007-2013».

6) Έγκριση μελέτης, τευχών δημοπράτησης και τρόπου εκτέλεσης της πράξης με τίτλο : «Ανάπλαση πεζοδρόμου οδού Επαμεινώνδα Δήμου Θηβαίων», στο πλαίσιο του Άξονα 5 «Αειφόρος Ανάπτυξη και ποιότητα ζωής Στερεάς Ελλάδας» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας – Ηπείρου 2007-2013».

7) Λήψη απόφασης σχετικά με την καταβολή σε χρήμα της αξίας της παροχής γάλακτος στους δικαιούχους υπαλλήλους του Δήμου , για το έτος 2011.

8) Υποβολή πρότασης συγχρηματοδότησης της πράξης με τίτλο : «Ανάπλαση πεζοδρόμου οδού Επαμεινώνδα Δήμου Θηβαίων» στο πλαίσιο του Άξονα 3 «Αειφόρος Ανάπτυξη και ποιότητα ζωής Στερεάς Ελλάδας» για τον Κν. Θ.Π. 61 – Ολοκληρωμένα Σχέδια για την Αστική και Αγροτική Αναγέννηση του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας – Ηπείρου 2007-2013.»

9) Kαθορισμός τριών (3) θέσεων πρακτικής άσκησης σπουδαστών ΤΕΙ στο Δήμο Θηβαίων.

10) Έγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών του έργου : «Αντικατάσταση αγωγού ύδρευσης στον Οικισμό Σαράντη».

11) Έγκριση της υπ’ αριθ. 8/2011 απόφασης του Δ.Σ. του ΝΠΔΔ με την επωνυμία : «8η Σχολική Επιτροπή Δ.Θηβαίων» (5ο Δημοτικό Σχολείο Θήβας), η οποία αφορά την έγκριση του απολογισμού του Α’ εξαμήνου 2011.

12) Έγκριση δαπάνης για εξόφληση κεφαλαίου, τόκων και δικαστικής δαπάνης της υπ’ αριθ. 325/2008 δικαστικής απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Θηβών με διαδίκους Χαρ. Κούρτη κατά Δ.Θηβαίων».

13) Επικαιροποίηση της υπ’ αριθ. 274/07 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου που αφορά την αγορά ακινήτου ιδιοκτησίας Μπάκα Ευαγγέλου, Δημητρίου, Παναγιώτη, Κων/νου και Φίλιππου στο Ο.Τ. 495 (θέμα από αναβολή στις 20-7-2011).

14) Έγκριση της υπ’ αριθ. 75/2011 απόφασης του Δ.Σ. του ΝΠΔΔ με την επωνυμία : «Δημοτικός Οργανισμός Θήβας» η οποία αφορά τον ορισμό υπαλλήλου ειδικότητας ΤΕ2 Κοινωνικής Λειτουργού για απόσπαση στην Κοινωνική Υπηρεσία Πρόνοιας του Δήμου Θηβαίων.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΟΚΟΝΤΙΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: