Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Ο Αλέκος Μητάς ανακοινώνει την υποψηφιότητά του με τον Συνδυασμό «Ανεξάρτητη Επιμελητηριακή Ενότητα» του Π. Αγνιάδη


Μια ακόμη δυναμική υποψηφιότητα, αυτή του κ. Αλέξανδρου Μητά, ανακοινώνεται σήμερα, λίγο πριν από τις Επιμελητηριακές Εκλογές στις αρχές της άλλης εβδομάδας. Ο κ. Μητάς είναι υποψήφιος στο Τμήμα Υπηρεσιών του Επιμελητηρίου Βοιωτίας.

«Μέσα σε έναν καταιγισμό γεγονότων , σε μια εποχή ραγδαίων και πολλές φορές μη προβλέψιμων εξελίξεων και κυρίως υπό το βάρος δυσβάσταχτων μέτρων για όλες τις κοινωνικές ομάδες της χώρας μας , καλούμαστε στις 14 και 15 του Νοέμβρη 2011 να εκλέξουμε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Βοιωτίας. Ένα Διοικητικό Συμβούλιο που οι συνθήκες επιβάλλουν επιτακτικά να χαρακτηρίζεται από δυναμική , αποφασιστικότητα , γνώση και εμπειρία» αναφέρει ο κ. Μητάς. Και συνεχίζει: «Η πολύχρονη ενασχόλησή μου με τα κοινά και η μέχρι τώρα πορεία μου δε μου επέτρεπαν σ΄αυτές τις δύσκολες εποχές να μείνω απλός παρατηρητής της οικονομικής και κοινωνικής υποβάθμισης του τόπου μας. Πολύ δε περισσότερο απλός παρατηρητής του πλήρους μαρασμού των επιχειρηματιών του Νομού μας , των οποίων γνωρίζω πολύ καλά τους κόπους και τις αγωνίες τους για επιβίωση και ανάπτυξη. Έτσι αποφάσισα στις επικείμενες εκλογές να διεκδικήσω μια θέση στο Επιμελητήριο για να αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για την άμεση ανάκαμψη αυτής της αρνητικής πορείας . Η συλλογική προσπάθεια του συνδυασμού ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ με επικεφαλή τον Αγνιάδη Παναγιώτη στην οποία έχω την τιμή να συμμετέχω στο τμήμα των ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ έχει ως μοναδικό στόχο την αποτελεσματική αντιμετώπιση της πλειάδας των ζητημάτων που μας έχει προκαλέσει η οικονομική κρίση και η ενεργός συμμετοχή στις εξελίξεις μέσα από έναν Φορέα που αποτελεί τον κύριο εκφραστή του επιχειρηματικού κόσμου». «Διαθέτοντας λοιπόν την εμπειρία , τη γνώση , τη θέληση και το μεράκι να αγωνιστώ για να δοθούν ουσιαστικές και αποτελεσματικές λύσεις στα ζητήματα που αφορούν τους επιχειρηματίες του τόπου μας , ζητώ την εμπιστοσύνη σας έτσι ώστε να μπορέσουμε να πετύχουμε το παρόν και το μέλλον που μας αξίζει» καταλήγει ο κ. Αλέξανδρος Μητάς, υποψήφιος στο Τμήμα Υπηρεσιών των προσεχών εκλογών στο Επιμελητήριο Βοιωτίας.

Για να τον γνωρίσουμε καλύτερα:

Μέχρι σήμερα έχει συμμετάσχει ως Αντιπρόεδρος του Μορφωτικού Συλλόγου Λιβαδειάς, Ιδρυτικό Μέλος της Α Ε Λ, Μέλος του Δ.Σ. του Κολυμβητηρίου Λιβαδειάς, Γ. Γ. του Ερασιτέχνη Λεβαδειακού, Γ. Γ. του Επιμελητηρίου Βοιωτίας, Μέλος της Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας , του Ευρωεπιμελητηρίου και του διεθνούς Επιμελητηρίου, Πρόεδρος της Ομάδας Νέων Επιχειρηματιών Λιβαδειάς, Μέλος του Επιμελητηρίου Νέων Ελλάδας και του Διεθνούς Επιμελητηρίου Νέων, Ιδρυτικό Μέλος του Πιστωτικού Συνεταιρισμού, Δημοτικός Σύμβουλος Λεβαδέων επί σειρά ετών, Μέλος του Δ.Σ. της Τ.Ε.Δ.Κ. Ν. Βοιωτίας, Μέλος του Δ.Σ. της ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ, Αντιδήμαρχος Λεβαδέων και Υποψήφιος Δήμαρχος Λεβαδέων 2006.

Δεν υπάρχουν σχόλια: