Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Π. Αγνιάδης: «Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας εμπιστεύθηκε και μας χάρισε μια συντριπτική νίκη»

Πρώτος νέος Πρόεδρος στις Διοικήσεις των Επιμελητηρίων πανελλαδικά!

Ύστερα από μια πρωτόγνωρη κινητοποίηση αλλά και μέσα σε κλίμα αβεβαιότητας για το μέλλον της επιχειρηματικότητας όχι μόνο στη Βοιωτία, το σύνολο των μελών του Επιμελητηρίου Βοιωτίας επέλεξαν τον συνδυασμό του κ. Παναγιώτη Αγνιάδη «Ανεξάρτητη Επιμελητηριακή Ενότητα» και χάρισαν στην «δυνατή φωνή της Βοιωτίας» και στους συνεργάτες του μια θριαμβευτική νίκη, ύστερα από την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας στις 14 και 15 Νοεμβρίου 2011 σε Λιβαδειά και Θήβα αντίστοιχα.

Πανηγυρικά και με απόλυτη κυριαρχία ο Συνδυασμός του κ. Παναγιώτη Αγνιάδη «Ανεξάρτητη Επιμελητηριακή Ενότητα» κατάφερε εν τέλει να ξανακερδίζει την Διοίκηση του δραστήριου Επιμελητηρίου Βοιωτίας έναντι των άλλων δύο συνδυασμών που ηγούνταν οι κκ. Παπαθωμάς και Αναγνώστου.

Ο κ. Αγνιάδης εκλέγει τουλάχιστον 15 έδρες από το σύνολο των 21 μελών της Διοίκησης, με τον κ. Παπαθωμά να ακολουθεί με 5 έδρες και μια 1 έδρα να καταλαμβάνει ο Συνδυασμός του κ. Αναγνώστου, αλλά όχι ο ίδιος, σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα.

Από την πρώτη ανάλυση των αποτελεσμάτων, ο κ. Αγνιάδης καταφέρνει να εξασφαλίσει μια ισχυρότατη πλειοψηφία για την επόμενη τετραετία τουλάχιστον, αφού κανείς δεν είναι σε θέση ακόμη να γνωρίζει εάν οι εκλογές θα επαναληφθούν σε λιγότερο από τέσσερα χρόνια ή και περισσότερο, αλλά σίγουρα όχι λιγότερο!

Αξίζει να σημειωθεί πως τη μεγάλη διαφορά σ` αυτές τις εκλογές την έδωσε η επαρχία Θήβας με την αθρόα συμμετοχή τους στις επιμελητηριακές εκλογές, ανεβάζοντας τις εκτιμήσεις για περί 3.000 και πλέον ψηφοφόρους μέλη του ΕΠΒ, τουλάχιστον 30% με 40% περισσότερους σε σχέση την προηγούμενη ψηφοφορία, γεγονός που αποτυπώθηκε και στα αποτελέσματα αφού στη νέα διοίκηση πάνω από τους μισούς δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στην επ. Θήβας.

Δυναμωμένη η «φωνή» της Θήβας, δυναμωμένη και η «φωνή» του Δήμου Ορχομενού (!), αφού στη νέα Διοίκηση θα συμμετάσχουν τρείς επιτυχόντες, οι κκ. Μάστωρης, Παπανικολάου και Κρεμμύδας, ύστερα από ένα μακρό διάστημα απουσίας εκπροσώπησης της περιοχής μας από τα κέντρα λήψεως των αποφάσεων. Λιγότερο «ισχυρή» η «φωνή της Λιβαδειάς, που, μ` αυτά και τα` άλλα, μείωσε αισθητά την πλειοψηφία της στη Διοίκηση σε σχέση με παλαιότερα σχήματα.


«Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας εμπιστεύθηκε και μας χάρισε μια συντριπτική νίκη»

Απόλυτα ικανοποιημένος αλλά και με το αίσθημα ευθύνης που πάντοτε τον διακατέχει για τα επιχειρηματικά και όχι μόνο δρώμενα της Βοιωτίας, ο κ. Παναγιώτης Αγνιάδης μιλώντας στο «Orchomenos Press» εξέφρασε την χαρά του για την εκλογή του, μια «εκλογή που έδωσε απάντηση σε όλους όσους είχαν την αποφασίσει να πλήξουν την δυνατή μας φωνή, εντός και εντός του Νομού μας», όπως μας είπε χαρακτηριστικά. «Είναι γεγονός πως δώσαμε ένα πολύ σκληρό αλλά δίκαιο αγώνα, αναπτύξαμε τα επιχειρήματά μας, φανερώσαμε τα πεπραγμένα μας, παρουσιάσαμε τα αποτελέσματά μας και ο κόσμος μας, τα μέλη του Επιμελητηρίου Βοιωτίας αναγνώρισαν το πολυετές και πολυσχιδές έργο μας. Είναι πολύ σημαντική η πλειοψηφία που εξασφαλίσαμε, θέλω όλους να τους συγχαρώ και ιδιαίτερα εκείνους που στάθηκαν δίπλα μου αλλά δεν κατάφεραν να είναι άμεσα μαζί σας στη νέα διοίκηση. Το Επιμελητήριο Βοιωτίας, όμως, όλοι το γνωρίζουν δεν είχε ποτέ πόρτες κλειστές για κανέναν, παρ` όλο που κάποιοι φρόντιζαν καιρό τώρα να πλήξουν το κύρος και την αποτελεσματικότητά του, πόσο μάλλον για εκείνους που με κάθε τρόπο μας στήριξαν όχι μόνο με την επιλογή τους αλλά με την αναγνώριση της προσφορά της Διοίκησης» τόνισε ο κ. Αγνιάδης. «Θέλω από την καρδιά μου να τους ευχαριστήσω όλους για άλλη μια φορά, η δυνατή φωνή που είχαμε χρόνια τώρα θα συνεχίσει να διεκδικεί για το σύνολο των μελών μας και τον καθένα χωριστά, περνάμε μια πρωτόγνωρη κρίση, έχουμε πλήρη συναίσθηση της πραγματικότητας γι` αυτό και από σήμερα συνεχίζουμε να εργαζόμαστε για την Βοιωτία και την ανάπτυξη κάθε είδους επιχειρηματικής δράσης προς όφελος της τοπικής κοινωνίας και τοπικής οικονομίας» κατέληξε στις δηλώσεις του ο κ. Αγνιάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: