Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Την κατανόηση της ΔΕΗ για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές των αρδευτικών γεωτρήσεων ζητά η ΕΑΣ Λιβαδειάς


Με επιστολή που απέστειλε προς τη διοίκηση της Δ.Ε.Η. Α.Ε. ο πρόεδρος της ΕΑΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ Γιώργος Ανέστης ενημερώνει ότι αναμένεται η καταβολή των Ευρωπαϊκών ενισχύσεων προς τους παραγωγούς, η οποία θα δώσει δυνατότητα ρευστότητας στους αγρότες.

Επικαλείται την ευαισθησία της Διοίκησης αλλά και τα λειτουργικά πλεονεκτήματα που εξασφαλίζει, αμοιβαία, η αποφυγή της διακοπής ηλεκτροδότησης των αγροτικών γεωτρήσεων (αποφυγή διαδικασίας διακοπής, επανασύνδεσης καθώς και των αντίστοιχων χρεώσεων), και ζητά να αντιμετωπιστούν οι περιπτώσεις των ληξιπρόθεσμων οφειλών αυτής της κατηγορίας με κατανόηση, μέχρι να λάβουν οι παραγωγοί τις ενισχύσεις που δικαιούνται και αναμένουν.

Την επιστολή αυτή η ΕΑΣ Λιβαδειάς κοινοποιεί και στο Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής, τους Βουλευτές του Νομού Βοιωτίας και στην Διοίκηση της Τ.Υ. ΔΕΗ Λιβαδειάς.

Η Επιστολή έχει ως εξής:

Προς: ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ Α.Ε.

Κοιν.: 1) Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής

2) Βουλευτές Ν. Βοιωτίας

3) Δ.Ε.Η. Τ.Υ.Λειβαδιάς

Κύριοι,

Με ανησυχία παρακολουθούμε την αδυναμία των αγροτών να αποπληρώσουν τους λογαριασμούς από τις αρδευτικές γεωτρήσεις που έχουν λήξει. Πέρα από την εξαιρετικά δύσκολη οικονομική συγκυρία στην οποία το σύνολο των Ελλήνων πολιτών έχει περιέλθει, σας ενημερώνουμε ότι αναμένεται η καταβολή των Ευρωπαϊκών ενισχύσεων προς τους παραγωγούς, η οποία θα δώσει δυνατότητα ρευστότητας στους αγρότες.

Επικαλούμενοι την ευαισθησία σας αλλά και τα λειτουργικά πλεονεκτήματα που εξασφαλίζει, αμοιβαία, η αποφυγή της διακοπής ηλεκτροδότησης των αγροτικών γεωτρήσεων (αποφυγή διαδικασίας διακοπής, επανασύνδεσης καθώς και των αντίστοιχων χρεώσεων), σας ζητούμε να αντιμετωπίσετε τις περιπτώσεις των ληξιπρόθεσμων οφειλών αυτής της κατηγορίας με κατανόηση, μέχρι να λάβουν οι παραγωγοί τις ενισχύσεις που δικαιούνται και αναμένουν.

Ευχαριστώ για την κατανόησή σας.

Με εκτίμηση

Γιώργος Ανέστης

Πρόεδρος ΕΑΣ Λιβαδειάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: