Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Συγχαρητήρια στην Ε.Ε.Ε.Δ. Λιβαδειάς και στην Π.Υ. Λιβαδειάς


Στις 09/11/2011 η Ε.Ε.Ε.Δ. Λιβαδειάς κλήθηκε να μεταβεί για διάσωση και ανασύρση τραυματισμένου κυνηγού από δύσβατη και βραχώδη περιοχή του όρους Ελικώνα. Η συνδρομή της Ε.Ε.Ε.Δ. Λιβαδειάς ήτανε άμεση με επταμελή κλιμάκιο και εξοπλισμό ορεινής διάσωσης. Σε συνεργασία με την Π.Υ. Λιβαδειάς η επιχείρηση ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Ο τραυματισμένος κυνηγός μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λιβαδειάς .
Ευχόμαστε στον κυνηγό καλή ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή με προσοχή στα βουνά.


Ευχαριστήριο από το Δήμο Λεβαδεών

Ο Δήμος Λεβαδέων αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τις βαθύτερες ευχαριστίες του για την πολύτιμη συνδρομή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λιβαδειάς καθ’ όλη τη διάρκεια λειτουργίας της εμποροπανήγυρης στην πόλη μας, από τις 28 Οκτωβρίου έως 3 Νοεμβρίου 2011.

Με την προσωπική αρωγή του Αστυνομικού Διευθυντή Βοιωτίας κ. Κωνσταντίνο Τουρκοχωρίτη και του Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λιβαδειάς κ. Μιχαήλ Μαθιουδάκη, την καθημερινή παρουσία των στελεχών των δύο Υπηρεσιών στο χώρο, καθώς και με τη σημαντική υποστήριξή τους προς τους εργαζόμενους του Δήμου κατέστη δυνατή η εύρυθμη λειτουργία της εμποροπανήγυρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: