Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Έχουμε Δημοτικό Συμβούλιο...


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Σας προσκαλώ σε συνεδρίαση που θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα Ορχομενού την 16η Νοεμβρίου 2011 ημέρα Τετάρτη και ώρα 19.00 σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, « Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης» και τις διατάξεις του άρθρου 163 του Ν. 3463/2006 , για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα:

1.Ενημέρωση από την «PROTERGIA A.E.» για το αιολικό πάρκο που πρόκειται να οργανώσει μέσα στα όρια του Δήμου Ορχομενού και την πρόθεσή της να υλοποιήσει έργα κοινής ωφέλειας στο Δήμο.

2. Περί ονομασίας του Νέου Νεκροταφείου Ορχομενού και του Ιερού Ναού , που πρόκειται να ανεγερθεί στο προβλεπόμενο χώρο , ως Ιερός Ναός Αγίου Γρηγορίου και Αγίου Λαζάρου.

3. Δωρεά ακινήτου (οικοπέδου), στο Χώρο του Νέου Νεκροταφείου Ορχομενού, στην Ενορία της Παναγίας Σκριπούς για ανέγερση δισυπόστατου Ναού Αγίου Γρηγορίου και Αγίου Λαζάρου.

4.Τροποποίηση προϋπολογισμού του Δήμου μηνός Νοεμβρίου 2011

5. Ορισμός ορκωτού ελεγκτή – λογιστή και του αναπληρωτή του για τον έλεγχο των οικονομικών καταστάσεων του Δήμου για το έτος 2011.

6.Περί αιτήσεως κ. Διονυσίου Φαραντόπουλου του Τηλεμάχου που αφορά Τροποποίηση στο Ο.Τ. Α07 του Ρυμοτομικού σχεδίου Αγίων Θεοδώρων.

7. Περί εκμίσθωσης αγροτεμαχίων Τοπικής Κοινότητας Αγίου Σπυρίδωνα.

8. Περί εκμίσθωσης αγροτεμαχίων Τοπικής Κοινότητας Καρυάς.

9. Περί εκμίσθωσης αγροτεμαχίων Τοπικής Κοινότητας Αγ. Δημητρίου.

10. Έγκριση Πρωτοκόλλου Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου «ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ» αναδόχου Λουκάς Π. Γαμβρίλης & ΣΙΑ Ο.Ε.

11. Έγκριση του 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών του Έργου «ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ – ΗΡΩΩΝ ΔΗΜΟΥ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ» αναδόχου Γιάννη Μπέσσα Ε.Δ.Ε.

12. Έγκριση του 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών του έργου «ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΚΡΑΣΠΕΔΑ» αναδόχου Γιάννη Μπέσσα Ε.Δ.Ε.

13. Έγκριση του 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών του έργου «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΘΥΡΟΦΡΑΓΜΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΑΝΑΔΑΣΜΟ ΑΓ. ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ» αναδόχου Δημήτρη Σφυρή Ε.Δ.Ε.

14. Χορήγηση παραγωγικής άδειας πωλητή λαϊκών αγορών στον κ. Κωνσταντίνο Κωνσταντίνου, κατοίκου Κοκκίνου.

15.Περί αναπροσαρμογής τελών ύδρευσης.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ Β. ΖΥΓΟΥΡΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: