Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Ημερίδα στον Άγιο Νικόλαο και επίσκεψη στο Δήμο Ορχομενού οργανώνει η Protergia Α.Ε.


Σε συνέχεια των ανακοινώσεων που έγιναν κατά την τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ορχομενού, παρουσία στελεχών της Protergia Α.Ε., 100% θυγατρικής εταιρείας του Ομίλου Μυτιληναίος, η εν λόγω εταιρεία θα προσφέρει σταδιακά στον Καλλικρατικό Δήμο Ορχομενού καθώς και ιδιαίτερα στην Δημοτική Ενότητα Κοκκίνου το ποσό των 250.000 ευρώ συνολικά για τις ανάγκες του, στο πλαίσιο της κοινωνικής της υπευθυνότητας προς τις τοπικές κοινωνίες όπου δραστηριοποιείται επιχειρηματικά.

Θυμίζουμε πως η Protergia Α.Ε. θα κατασκευάσει στην ευρύτερη περιοχή του Κοκκίνου, τέως Δήμου Ακραιφνίας, ένα νέο αιολικό πάρκο.

Παράλληλα, η Protergia Α.Ε. ανακοίνωσε επίσημα πως οργανώνει ημερίδα με θέμα «Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη – Επιχειρηματική Αριστεία» στο Αμφιθέατρο ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ Α.Ε. – Άγιος Νικόλαος Βοιωτίας τη Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2011 όπου μετά το μεσημέρι προβλέπεται επίσκεψη – ξενάγηση στο περιβαλλοντικό πάρκο και στο αιολικό πάρκο «Προφήτης Ηλίας» στο Μαρτίνο καθώς και επίσκεψη στη Δημοτική Ενότητα Κοκκίνου του Δήμου Ορχομενού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: