Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Καλορίζικος ο Γιάννης Ρουμάνης στο ΔΣ του Δήμου Ορχομενού!


Τη θέση του παραιτηθέντος Δημοτικού Συμβούλου και επί σειρά ετών Προέδρου του ΔΣ κ. Παναγιώτη Υπερήφανου, έλαβε και επίσημα στα τέλη της περασμένης εβδομάδας ο νέος Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γιάννης Ρουμάνης από την Δημοτική Παράταξη «Όραμα και Έργο».

Ο κ. Ρουμάνης ορκίστηκε από τον Δήμαρχο Ορχομενού κ. Κώστα Ξηρογιάννη. Ο κ. Ξηρογιάννης ευχήθηκε στο νέο μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ορχομενού «καλή θητεία» ενώ στην ολιγόλεπτη συνάντησή τους είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις για την μέχρι σήμερα πορεία του Δήμου μας.

Ο κ. Ρουμάνης, μιλώντας στο Orchomenos Press, δήλωσε τις ευχαριστίες τους προς τους Δημότες που τον εμπιστεύθηκαν με την επιλογή τους και επανέλαβε την επιθυμία του να συμβάλλει κυρίως στην βελτίωση των συνθηκών του αγροτικού επαγγέλματος στην περιοχή μας.

Το Orchomenos Press εύχεται με τη σειρά του στον κ. Γιάννη Ρουμάνη να είναι «καλορίζικος».

Να σημειωθεί ότι την περασμένη εβδομάδα, συνεδρίασε και η Δημοτική Παράταξη «Όραμα και Έργο» στην αίθουσα του ΔΣ, όπου, μεταξύ άλλων, ο τέως Δήμαρχος κ. Λουκάς Υπερήφανος ευχαρίστησε τον επί δύο θητείες στενό συνεργάτη του κ. Παναγιώτη Υπερήφανο, δίδοντάς μας μάλιστα ως ανάμνηση και μια σχετική τιμητική πλακέτα για την 8ετία τους στο Δήμο Ορχομενού, θέμα στο οποίο θα επανέλθουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: