Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Μια βραδιά για τον «πρόεδρο της καρδιάς» μας!











Στην αρχή του χρόνου ανακοίνωσε και επίσημα την παραίτησή του από Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης «Όραμα και Έργο» και λίγες ημέρες πριν τιμήθηκε από τον τ. Δήμαρχο κ. Λουκά Υπερήφανο και στενό συνεργάτη του με μια χρυσή πλακέτα, αντάξια της προσφοράς του στη δημόσια ζωή του Δήμου Ορχομενού. Ο λόγος για τον τέως Πρόεδρο του Δημοτικού μας Συμβουλίου, τέως Διευθυντή του Δήμου Ορχομενού και σε πολλά κοινωνικόπολιτιστικά δρώμενα του Ορχομενού μπροστάρη κ. Παναγιώτη Υπερήφανο, ο οποίος χθες βράδυ συνέφαγε αποκλειστικά με τα μέλη του Συνδυασμού και παλιούς του συνεργάτες στον «Φαρούκ» θέλοντας να τους ευχαριστήσει για την τιμή και την αγάπη τους στο πρόσωπό του.

Δίπλα του, ο πολυαγαπημένος του αδελφός κ. Παρασκευάς Υπερήφανος από τη μια και από την άλλη ο επί 8ετίας και πλέον συνεργάτης του και συνονόματός του τεως Δήμαρχος κ. Λουκάς Υπερήφανος, ο οποίος είχε μόνο λόγια ευχαριστίας να επαναλάβει.

Για την αυτοδιοικητική του πορεία αλλά κυρίως για την ακεραιότητα του ως δημόσιο λειτουργό και ως αυτοδιοικητικό μίλησαν σχεδόν όλοι οι παριστάμενοι, ενώ ο ίδιος κλείνοντας επανέλαβε πως επιθυμία του είναι να βλέπει διαρκώς τον Δήμο Ορχομενού ΜΟΝΟ να προοδεύει! Το τραπέζι πλουσιοπάροχο όπως και η διαδρομή του οικοδεσπότη, του «προέδρου της καρδιάς» μας!

Το Orchomenos Press θα επανέλθει με μια εφ` όλης της ύλης συνέντευξη του κ. Παναγιώτη Υπερήφανου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: