Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Το θέμα των αγροτικών προϊόντων της Βοιωτίας στην Ολομέλεια της Βουλής από την Άρια Αγάτσα


Η Βουλευτής Βοιωτίας κυρία Αριάδνη Αγάτσα κατάθεσε Επίκαιρη Ερώτηση προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Κώστα Σκανδαλίδη, για να τεθεί ένα τέλος στη συκοφάντηση των αγροτικών προϊόντων της Βοιωτίας και η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012 στη Βουλή.
Η πρωτοβουλία της κυρίας Αριάδνης Αγάτσα αποτελεί απάντηση στις συνεχιζόμενες φήμες για δήθεν ακαταλληλότητα των γεωργικών προϊόντων της Βοιωτίας και με την Επίκαιρη Ερώτηση στη Βουλή καλεί την κυβέρνηση να επιβεβαιώσει για την ασφάλεια των γεωργικών προϊόντων του Νομού Βοιωτίας.
Η πλήρης Επίκαιρη Ερώτηση της κυρίας Αριάδνης Αγάτσα, που θα συζητηθεί την Παρασκευή, έχει ως εξής:
Αθήνα, 23 Ιανουαρίου 2012
Επίκαιρη Ερώτηση
ΠΡΟΣ: Κύριο Κώστα Σκανδαλίδη
Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων
ΘΕΜΑ: Προστασία γεωργικών προϊόντων Νομού Βοιωτίας
Κύριε Υπουργέ,
παρά τις καθησυχαστικές διαβεβαιώσεις του Υπουργείου σας συνεχίζονται από ανεύθυνες φωνές οι συκοφαντήσεις των αγροτικών προϊόντων του Νομού Βοιωτίας.
Οι αγρότες της Βοιωτίας βρίσκονται σε μια συνεχή αναστάτωση και ανησυχία, για τη δυσφήμιση των προϊόντων τους και κατά συνέπεια τη μείωση των εισοδημάτων τους. Παρά τις προσπάθειές μου και τις επίσημες διαβεβαιώσεις που μου έχουν δοθεί θεσμικά από τους αρμόδιους φορείς (11 Φεβρουαρίου 2011, μετά από δική μου πρωτοβουλία για διενέργεια ελέγχων και συνεργασία με τον τότε αρμόδιο Υφυπουργό κ. Γιάννη Κουτσούκο και διαβεβαίωση για την ασφάλεια των αγροτικών προϊόντων), ορισμένοι συνεχίζουν να τρομοκρατούν τους αγρότες και διασπείρουν ανεύθυνες φήμες.
Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων συνεχίζει να επιμένει στις διαβεβαιώσεις για την ασφάλεια των Αγροτικών Προϊόντων του Νομού Βοιωτίας;
Αριάδνη Αγάτσα
Βουλευτής Ν. Βοιωτίας

Δεν υπάρχουν σχόλια: