Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Υποψήφιος βουλευτής της ΔΗΜ.ΑΡ ο Σεραφείμ Καρακικές


Υποψήφιος βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς στη Βοιωτία θα είναι ο νυν γραμματέας της Ν.Ε του κόμματος, γνωστός Λιβαδείτης οδοντίατρος Σεραφείμ Καρακικές.

Μιλώντας το πρωί στο ΣΕΙΡΙΟ ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του αφού τόνισε ότι η συγκρότηση του ψηφοδελτίου στη Βοιωτία βρίσκεται σε καλό δρόμο και υπάρχει διάθεση συμμετοχής από κοινωνικά κατξιωμένα άτομα.

Ο κ. Καρακικές έθεσε προυπόθεση αντιμετώπισης της οικονομικής κρίσης ένα τετράπτυχο που περιλαμβάνει την παραμονή της χώρας στην Ε.Ε, την υιοθέτηση μέτρων για την ανάπτυξη, την προώθηση των μεταρρυθμίσεων και τη δημιουργία ενός κοινωνικού δικτύου προστασίας των οικονομικά ασθενέστερων.

Επεσήμανε ότι στις προτάσεις της ΔΗΜ. ΑΡ. περιλαμβάνονται η μείωση των αμυντικών δαπανών, η ιδιωτικοποίηση επιχειρήσεων όπως ο ΟΠΑΠ, η μισθοδοσία των κληρικών από την Εκκλησία και η συρρίκνωση του δημόσιου τομέα.

Αναφερόμενος στο υψηλά δημοσκοπικά ποσοστά που λαμβάνει το κόμμα του ο κ. Καρακικές δήλωσε ότι είναι αποτέλεσμα των κοινωνικών διεργασιών που συντελούνται και έχουν στρέψει ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ προς τη ΔΗΜ. ΑΡ, τόνισε όμως ότι αυτό δεν είναι «ούτε πανάκεια, ούτε εφησυχασμός».

Τέλος απέρριψε κάθε ενδεχόμενο συνεργασίας με το ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ, χαρακτηρίζοντας υποκριτική την πρόταση του. Πηγή http://www.siriosfm.gr/?p=33249

Δεν υπάρχουν σχόλια: