Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΣΤΟ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ, «Ο ΛΕΒΑΔΟΣ».




Λίγες μέρες πριν, ο Σκακιστικός Όμιλος της πόλης μας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του. Περιτριγυρισμένος από δεκάδες νέα παιδιά που ήρθαν για πρώτη φορά φέτος στον όμιλο αλλά και από παλαιότερα μέλη και γονείς, ο πρόεδρος κ. Κρυονερίτης Χρήστος, αναφέρθηκε στα επιτεύγματα της αγωνιστικής ομάδας , στην αήττητη πορεία της προς την ανώτερη κατηγορία της χώρας μας, την Α΄ Εθνική, στις προσπάθειες που κατέβαλαν όλοι, διοίκηση, προπονητές, ομάδα, προς την επίτευξη του στόχου αυτού. Αναφέρθηκε και στις δυσκολίες του ομίλου και κυρίως στην οικονομική δυσπραγία λόγω κρίσης που δεν επέτρεψε στην ομάδα να συμμετάσχει στους αγώνες της Α΄ Εθνικής.


Ο γραμματέας του ομίλου κ. Γιώργος Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στην ιστορία του σκακιού, στα τεράστια οφέλη που προσφέρει αυτό το παιχνίδι στην πνευματική συγκρότηση και στην διαμόρφωση της προσωπικότητας των παιδιών .
Στη συνέχεια, ο Αντιδήμαρχος Λεβαδέων, κ. Κώστας Ρούτης, συνεχάρη τους αθλητές της ομάδας για την θριαμβευτική άνοδο στην Α΄ Εθνική, πράγμα που όπως τόνισε, τιμά όλη την πόλη μας, κάλεσε τους γονείς τής Λιβαδειάς να γνωρίσουν στα παιδιά τους το κατ’ εξοχήν πνευματικό παιχνίδι, το σκάκι, παρέδωσε στο νεώτερο μέλος της ομάδας, την εννιάχρονη Λητώ Τούντα, το Κύπελλο για την πρώτη θέση που κατέκτησε η ομάδα στο πρωτάθλημα Αν. Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας για το έτος 2011 και ευχήθηκε υγεία και νέες επιτυχίες στους αθλητές του συλλόγου. Δήλωσε δε ότι ο Δήμαρχος Λεβαδέων και ο ίδιος προσωπικά είναι και θα είναι ηθικοί συμπαραστάτες στις προσπάθειες του Σκακιστικού Ομίλου Λιβαδειάς.

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος κ. Κρυονερίτης Χρ., αφού ευχαρίστησε τον Αντιδήμαρχο κ. Κώστα Ρούτη και τους γονείς και τα παιδιά για την μαζική παρουσία τους, έκοψε την πίτα του συλλόγου, ευχήθηκε στα παιδιά υγεία και αγωνιστικό πνεύμα σε όλους τους τομείς της ζωής. Ακολούθησαν σύντομοι σκακιστικοί αγώνες μεταξύ των παιδιών.


Δελτίο Τύπου Σ.Ο.Λ. «Ο Λέβαδος»

Δεν υπάρχουν σχόλια: