Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Επιστολή προς τον Δήμαρχο Ορχομενού για την εγκατάλειψη του Δημοτικού Σταδίου στέλνει ο τοπικός σύμβουλος κ. Γιώργος Καράλας


Ορχομενός, 27.03.2012

Προς: Δήμαρχο Ορχομενού, κ. Ξηρογιάννη Κων/νο

Θέμα: «Εγκατάλειψη Δημοτικού Σταδίου Ορχομενού»

Αγαπητέ κ. Δήμαρχε,

Το Δημοτικό Στάδιο Ορχομενού αποτελεί ένα από τα λίγα στολίδια της πόλης μας, το οποίο και στέκει για πάνω από 40 χρόνια και υποδέχεται καθημερινά στις εγκαταστάσεις του πλήθος συμπολιτών μας, ειδικά μικρών παιδιών. Έχει περάσει από πολλές περιόδους ακμής και παρακμής, τις οποίες γνωρίζετε πολύ καλά, αφού και εσείς έχετε περάσει πολλές ώρες στους χώρους του.

Την τελευταία δεκαετία έχει γίνει μια πολύ μεγάλη προσπάθεια αναβάθμισης, του εξοπλισμού και των υπηρεσιών του προς το κοινό, προσπάθεια στην οποία έχετε συμμετάσχει και εσείς, και σας αξίζουν συγχαρητήρια, αφού διατελέσατε μέλος σε ένα από τα τελευταία Διοικητικά Συμβούλια του Σταδίου. Παρόλα αυτά την τελευταία διετία παρατηρείται μια εικόνα εγκατάλειψης στο Δημοτικό Στάδιο Ορχομενού.

Τα εύλογα ερωτήματα που γεννώνται από την σημερινή εικόνα του Σταδίου μας είναι τα εξής και παρακαλώ πολύ για τις απαντήσεις σας:

Ø Ποιος είναι υπεύθυνος για την λειτουργία του Σταδίου;

Ø Υπάρχει φύλαξη των εγκαταστάσεων και εάν όχι, γιατί;

Ø Υπάρχει καταγεγραμμένη η περιουσία του Σταδίου και ποια είναι αυτή;

Ø Γιατί δεν λειτουργεί πλέον για το κοινό το άρτια(;) εξοπλισμένο γυμναστήριο;

Ø Βρέθηκαν οι υπεύθυνοι για την κλοπή των μεταλλικών φρεατίων και της μεταλλικής πόρτας που έλαβαν χώρα το μεσημέρι (!) του Σαββάτου 17 Μαρτίου, και τι μέτρα έχετε λάβει, ώστε να μην ξανασυμβούν παρόμοια φαινόμενα;

Ø Υπάρχει κάποιος να μας πει επιτέλους, γιατί αφήνουμε να λεηλατείτε η περιουσία της πόλης μας;

Μετά Τιμής

Γεώργιος Δ. Καράλας

Μέλος Δημοτικής Κοινότητας Ορχομενού

Δεν υπάρχουν σχόλια: