Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Αύριο η διανομή τροφίμων που οργανώνει ο Δημήτρης Καλλής στη Λιβαδειά – Την Δευτέρα η ομιλία του στα γραφεία του κόμματος στην Κεντρική Πλατεία


Μήνυμα Δημήτρη Καλλή 

Σ` αυτή την πρωτόγνωρη για όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες πολιτική και κοινωνική συγκυρία, σ` αυτή τη δοκιμασία που περνάμε ως πολίτες και ως εργαζόμενοι, όλοι μας και ο καθένας χωριστά οφείλει να συνδράμει με τις δυνάμεις του στην ενίσχυση της κοινωνικής αλληλεγγύης. 
Το Σάββατο 30 Απριλίου 2012 απο τις 10 το πρωί εως τις 12 στην αίθουσα του Παλιού Δημαρχείου της Λιβαδειάς εξασφάλισα και θα διαθέσω ένα σημαντικό σε ποσότητα και αριθμό αγαθών πρώτης ανάγκης σε οικογένειες που έχουν ανάγκη την υποστήριξή μας ακόμη και για την ίδια την επιβίωσή τους. 

Εύχομαι η πράξη μου αυτή να μην θεωρηθεί από τους πολιτικούς μας αντιπάλους ως ένα «πολιτικό τρικ», αλλά μια πράξη ήθους! 
  
ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 30/4/12  ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΩ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΟΥ ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ ΣΤΙΣ 7.30 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΣΑΣ ΠΑΡΩΝ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: