Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Γιώργος Σιμόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος, Star Κεντρικής Ελλάδας: «Είναι σημαντικό να περιλαμβάνεσαι στα πρώτα κανάλια της περιφέρειας που ανεβαίνουν στην πλατφόρμα του ΟΤΕ ΤV»

Συνέντευξη στον Λάμπρο Ρόδη και στην εφημερίδα "Εν Δελφοίς"
Πανελλαδική εμβέλεια απέκτησε από την αρχή της εβδομάδας το Star Κεντρικής Ελλάδας. Ήδη το τηλεοπτικό πρόγραμμα του γνωστού περιφερειακού καναλιού είναι διαθέσιμο στους συνδρομητές του OTE TV δορυφορικά ή μέσω conn-x σε όλη την επικράτεια! Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Star κ. Γιώργος Σιμόπουλος – εν όψει και της καινούργιας τηλεοπτικής σεζόν – μιλά στην «ΕΝ ΔΕΛΦΟΙΣ» για τη νέα αυτή συνεργασία που αναβαθμίζει το σταθμό του και δυναμώνει ακόμη περισσότερο τη «φωνή» της Στερεάς στα κέντρα λήψεως των αποφάσεων στην χώρα μας!
Κύριε Σιμόπουλε, είστε ήδη στον αέρα της πλατφόρμας του OTE TV. Μιλήστε μας γι' αυτή τη νέα συνεργασία μέσω της οποίας το Star «σπάει» και τα σύνορα της Στερεάς...
Το πρόγραμμα του Star Κεντρικής Ελλάδας μεταδίδεται πλέον δορυφορικά και μέσω του connex στην πλατφόρμα του ΟΤΕ TV . Είναι μια απόφαση του ΟΤΕ στο πλαίσιο της πολιτικής του να επεκταθεί και σε μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς της Περιφέρειας, εμπλουτίζοντας το «μπουκέτο» των καναλιών του, μαζί με εθνικής εμβέλειας σταθμούς. Μια από τις πρώτες επιλογές του ήταν και το Star Κεντρικής Ελλάδας. Εκτιμώ πως αυτό συνέβη λόγω της ποιότητας του προγράμματός του και της άψογης τεχνικής του δυνατότητας και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι' αυτή τη νέα συνεργασία.
Ποιο είναι το «κίνητρο» για τον τηλεθεατή της Στερεάς;
Είναι πολύ σημαντικό και για τον τηλεθεατή της Στερεάς αλλά και για εκείνους που ζουν μακριά από τον τόπο της καταγωγής τους να βλέπουν ζωντανά και καθημερινά τι συμβαίνει στην περιοχή τους, σε όποιο σημείο της χώρας μας κι αν βρίσκονται. Εφ' όσον έχουν σταθερό τηλέφωνο με πάροχο τον ΟΤΕ στο σπίτι τους, μπορούν να προχωρήσουν σε μια συνδρομή και με δωρεάν τον εξοπλισμό, να μπορούν να απολαμβάνουν αυτό το «μπουκέτο» των καναλιών. Περισσότερα στοιχεία μπορούν να βρουν στην ιστοσελίδα του ΟΤΕ www.otetv.gr
Τι αλλάζει πλέον στην φιλοσοφία σας αυτή η αναβάθμιση ουσιαστικά του Star Κεντρικής Ελλάδας;
Η ευθύνη μας αντιλαμβάνεστε αυξάνεται! Η ποιότητα του προγράμματός μας που αξιολογείται όλα αυτά τα χρόνια, θεωρώ πως ανταμείβεται και μέσω αυτής της συνεργασίας μας δίνεται η δυνατότητα να βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο σε ό,τι βγάζουμε στον αέρα και στον τρόπο που αυτό θα το παρουσιάζουμε, δεδομένου πως από δω και πέρα δεν θα μας βλέπει μόνο η Στερεά Ελλάδα, αλλά όλη η Ελλάδα. Είναι σημαντικό να περιλαμβάνεσαι στα πρώτα κανάλια της περιφέρειας που ανεβαίνουν στην πλατφόρμα του ΟΤΕ ΤV. Δικαιώνεται η επιμονή μας στην ποιότητα του προγράμματός μας, δικαιώνεται η επιμονή μας να προβάλλουμε προγράμματα που σέβονται τον τηλεθεατή, να στηριζόμαστε σε εσωτερικές παραγωγές, όχι μόνο με την ενημέρωση που ήταν και παραμένει το δυνατό μας χαρτί, αλλά και με όλο το ανθρώπινο δυναμικό του σταθμού μας, παρ' όλη την κρίση που περνούν και τα ΜΜΕ. Θεωρούμε ότι αυτή η αναβάθμιση θα περάσει θετικά σε όλη την τοπική κοινωνία και τους ανθρώπους της. Άλλωστε, το Star πάντοτε ήταν ένας σταθμός ανοικτός στην τοπική κοινωνία, πρόθυμος να φιλοξενήσει όλους όσους είχαν κάτι να πουν, ανεξάρτητα πολιτικών τοποθετήσεων ή άλλων προϋποθέσεων. Είμαστε κοντά στους Αυτοδιοικητικούς, στους Συλλόγους και στους εθελοντές, στην επιχειρηματικότητα της Στερεάς και σε ό,τι παράγεται στον τόπο μας και αξίζει της προβολής.
Εν όψει της νέας τηλεοπτικής σεζόν, τι καινούργιο ετοιμάζει το Star;
Ο προγραμματισμός μας για τη νέα σεζόν ολοκληρώνεται αφού το νέο μας πρόγραμμα θα είναι στον «αέρα» από τις αρχές του Σεπτέμβρη. Το Star όπως και πέρυσι - παρά την έντονη οικονομική πίεση - προέβη σε νέες δικές του παραγωγές, έτσι και φέτος, θα στηρίξει το πρόγραμμά του με τα τοπικά νέα της Φθιώτιδας, της Βοιωτίας, της Ευρυτανίας, της Φωκίδας και της Εύβοιας. Αναλυτικά δελτία ειδήσεων από τα κεντρικά πλατώ της Λαμίας, με ζωντανές συνδέσεις με τα studios στη Λιβαδειά, τη Θήβα και το Καρπενήσι, αλλά και δορυφορικές συνδέσεις με τους τόπους όπου εξελίσσονται τα γεγονότα. Τα αθλητικά νέα αποτελούν ένα από τα δυνατότερα σημεία του τηλεοπτικού προγράμματος, με περιεχόμενο την δραστηριότητα όλων των κοιτίδων του αθλητισμού της περιφέρειας. Η πλούσια ενημέρωση, συνοδεύεται από ποιοτικές εσωτερικές παραγωγές του Star, με περιεχόμενο την υγεία, την οικονομία, τις τέχνες και τον πολιτισμό, την παράδοση, την γαστρονομία, τις ανθρώπινες σχέσεις και την έρευνα. Και μην ξεχνάμε πως οι Στερεοελλαδίτες σε όλη τη χώρα μπορούν τώρα να βλέπουν τα νέα από τον τόπο καταγωγής τους, από το δικό τους κανάλι, το Star Κεντρικής Ελλάδας.
Ολοκληρώνοντας, θέλετε να εκφράσετε προσωπικά ευχαριστίες και σε ποιους γι' αυτή την 20χρονη πορεία του Star;
Αναμφίβολα, θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου προς την Διοίκηση του σταθμού, την Πρόεδρο κα Νίκη Χειμωνίδη για την υποστήριξή της καθώς και προς όλους τους μετόχους. Ασφαλώς θέλω να ευχαριστήσω όλους τους άμεσους και έμμεσους συνεργάτες μας, το ανθρώπινο δυναμικό του σταθμού μας, δημοσιογράφους και τεχνικούς, όλους όσους μας εμπιστεύονται όλα αυτά τα χρόνια. Θέλω ακόμη να ευχαριστήσω και εσάς, την «ΕΝ ΔΕΛΦΟΙΣ», που ως εφημερίδα της Κεντρικής Ελλάδας φιλοξενεί το πρόγραμμά μας κάθε εβδομάδα και λειτουργούμε συμπληρωματικά σε πολλά μεγάλα γεγονότα της Στερεάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: