Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Σαμαράς: Σε δύο χρόνια θα αλλάξουν όλα!


Σε δύο χρόνια θα αλλάξουν όλα. Η Ελλάδα δεν θα είναι πια η Ιφιγένεια της Ευρώπης, υποστήριξε στην ομιλία του ο Σαμαράς στέλνοντας παράλληλα ηχηρό μήνυμα ενότητας
«Σήμερα κάνουμε την πρώτη αλλαγή, το πρώτο βήμα για το κόμμα, με την εκλογή νέου Γραμματέα» υπογράμμισε ο κ. Σαμαράς και συνέχισε «Χρειαζόμαστε έναν νέο γραμματέα που θα προετοιμάσει τη Ν.Δ. για το επόμενο συνέδριό της. Συνέδριο μεγίστης σημασίας, γιατί μόλις βγούμε από τον κυκεώνα της κρίσης θα πρέπει να θεσμοθετήσουμε μεγάλες αλλαγές. Αλλαγές στο Σύνταγμα, στην κοινωνία, στην πολιτεία, αλλά και στην δομή της παράταξης».
Επίσης ο κ. Σαμαράς σημείωσε πως στην τρικομματική κυβέρνηση που έχουμε σχηματίσει έχει εμπιστευτεί ο ελληνικός λαός την τελευταία του ευκαιρία. Θα πρέπει να αντιληφθούμε όλοι ότι ο μόνος αντίπαλος και της παράταξης, αλλά και της χώρας, είναι το λόμπι της δραχμής.
Ο κ. Σαμαράς περιέγραψε με μελανά χρώματα την κατάσταση της οικονομίας στη χώρα, ενώ μίλησε για νέα αναγκαστικά μέτρα, χωρίς όμως να υπάρξει νέα πίεση στην κοινωνία.
Διαβάστε ολόκληρη την ομιλία του Σαμαρά στην Πολιτική Επιτροπή της Ν.Δ. εδώ http://www.parapolitika.gr/ArticleDetails/tabid/63/ArticleID/486405/Samaras-Se-dyo-chronia-tha-allaxoyn-ola.aspx

Δεν υπάρχουν σχόλια: