Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Η παρουσίαση της νέας σύνθεσης του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ στο Συνεδριακό της Κρύας - Ανάμεσά τους και ο Ορχομένιος Πάρης Ζαννιάς


Στην αίθουσα του συνεδριακού κέντρου Κρύας, η οποία ήταν ασφυκτικά γεμάτη, ολοκληρώθηκε το βράδυ η παρουσίαση των μεταγραφικών αποκτημάτων και της νέας φανέλας του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Το παρόν έδωσε σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ, η τοπική και πολιτική ηγεσία του Νομού Βοιωτίας και πλήθος φιλάθλων, οι οποίοι ζητούσαν ακόμη καλύτερη πορεία από την περσινή.

Συγκεκριμένα το παρόν έδωσαν ο Δήμαρχος Λιβαδειάς κ. Παπαγγελής, οι βουλευτές Ν. Βοιωτίας κ.κ. Καράμπελας, Σταθάς και Κουτσούμπας, ο περιφερειακός σύμβουλος Βοιωτίας κ. Ζιώγας και ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Βοιωτίας και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ κ. Αγνιάδης, οι οποίοι από το βήμα υποσχέθηκαν ότι θα βρίσκονται κοντά στον ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ, τον καλύτερο πρεσβευτή της Λιβαδειάς και της Βοιωτίας στη Super League και ευχήθηκαν μία επιτυχημένη πορεία.
Την παρουσίαση των νέων εμφανίσεων του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ για την αγωνιστική περίοδο 2012-2013 έκανε ο εκπρόσωπος της Hummel κ. Μαραγκός, ο οποίος εκ μέρους της εταιρίας δώρισε 10 εμφανίσεις της ομάδας, που δόθηκαν με κλήρωση στους παρευρισκόμενους. Την παρουσίαση έκανε ο Πρόεδρος της ομάδας κ. Ρούσσαρης και ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος κ. Κασναφέρης, ο οποίος παρουσίασε τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα και συγκεκριμένα τους: Μανωλά, Ντελέκο, Τσιντώτα, Miljevic, Ζαννιά, Rogerio, Κασμερίδη, Acosta, Γεωργίου, Poy και Josemi, αλλά και τους παλιούς παίκτες της ομάδας, καθώς και το τεχνικό team και όλο το ιατρικό, διοικητικό και βοηθητικό προσωπικό. Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών οι αρχηγοί της ομάδας Ζησόπουλος, Μουλόπουλος, Κυριακίδης και Napoleoni δώρισαν μία φανέλα με τις υπογραφές όλων των παικτών στον μεγαλομέτοχο της ομάδας κ. Κομπότη. Η εκδήλωση έκλεισε με κλήρωση τριών εισιτηρίων διαρκείας, προσφορά της ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ και ευχές από όλους για μια αγωνιστική πορεία καλύτερη από την περσινή. Μετά το πέρας της εκδήλωσης η διοίκηση της ομάδας παρέθεσε δείπνο στο ποδοσφαιρικό τμήμα.
Πηγή: http://www.levadiakosfc.gr/?p=8720




Η παρουσίαση του Λεβαδειακού 2012-2013 από LAMIASTARGR 

Δεν υπάρχουν σχόλια: