Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

"Δεν θα γίνουν απολύσεις στην Αγροτική"


ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
Δεν θα κλείσει κανένα υποκατάστημα της Αγροτικής Τράπεζας και δεν θα γίνουν απολύσεις, στο πλαίσιο της εξαγοράς από την Τράπεζα Πειραιώς, όπως διαβεβαίωσε από τη Θεσσαλονίκη ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος του νέου μεγάλου τραπεζικού ομίλου, Χριστόδουλος Αντωνιάδης.
«Δεν υπάρχει πλεονάζον προσωπικό, δεν θα κλείσουν υποκαταστήματα, τα νούμερα μας «βγαίνουν». Βρισκόμαστε σε διαδικασία αξιολόγησης όλων των στελεχών», είπε ο κ. Αντωνιάδης, στη διάρκεια συνάντησης που είχε με δημοσιογράφους και έκανε γνωστό ότι μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι όλα τα υποκαταστήματα του ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς θα έχουν ενιαία λειτουργία, σε όλα τα επίπεδα.
Σύμφωνα με στοιχεία που παρέθεσε και οι δύο τράπεζες (Πειραιώς και Αγροτική) διαθέτουν περισσότερα από 800 υποκαταστήματα και αναμένεται να προστεθούν περίπου άλλα 100 μόλις ολοκληρωθεί το deal με τη Γενική Τράπεζα, δραστηριοποιούνται σε 10 χώρες του εξωτερικού, ενώ απασχολούν συνολικά 18.000 εργαζόμενους. Διαβάστε περισσότερα στο http://lamiastar.gr/index.php/ellada/nea-apo-tin-ellada/koinwnia/16248-2012-10-26-06-23-52.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: