Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2012

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΥΗΣ σε όσους έχουν την ανάγκη μας - Δαύλεια, ώρα 18.00 - Πνευματικό Κέντρο Iεράς Μητροπόλεως ( Μετόχι Ιεράς Μονής Ιερουσαλήμ)



H ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΘΗΒΩΝ ΚΑΙ ΛΕΒΑΔΕΙΑΣ, Ο ΔΗΜΟΣ ΛΕΒΑΔΕΙΑΣ, Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΔΑΥΛΕΙΑΣ, Η ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΔΑΥΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΝΑΩΝ ΔΑΥΛΕΙΑΣ οργανώνουν ΜΑΖΙ με την ΧΟΡΩΔΙΑ ΔΑΥΛΕΙΑΣ,  ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΥΗΣ σε όσους έχουν την ανάγκη μας. 

Η συναυλία θα δοθεί στις 26 Δεκεμβριου 2012 ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:00 στο Πνευματικό Κέντρο Iεράς Μητροπόλεως Δαύλειας ( Μετόχι Ιεράς Μονής Ιερουσαλήμ). 

Η Χορωδία σε διδασκαλία και διεύθυνση του Δικηγόρου και Καθηγητή Μουσικής ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΡΟΥΖΟΥ θα ερμηνεύσει επίκαιρους Χριστουγεννιάτικους ύμνους και Κάλαντα από διάφορα μέρη της Πατρίδας μας , με συνοδεία ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ που την συναποτελούν κορυφαίοι σολίστ και δεξιοτέχνες.

Ο σκοπός είναι ιερός και ανθρώπινος. Στο «κουμπαρά» της εκδήλωσης ο καθένας μας μπορεί να προσφέρει την αγάπη του ( Χρήματα, τρόφιμα), για να βοηθήσουμε τα συσσίτια και το έργο της «ΑΡΩΓΗΣ» .

Δεν υπάρχουν σχόλια: