Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε στο ΣΔΕ Ορχομενού το Βιωματικό Εργαστήρι με θέμα « Κατασκευή και διακόσμηση Κεριών»!


Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Ορχομενού
 Μινύου 3                                           
Τ.Κ.:  32300 Ορχομενός                                
Πληροφορίες: Σταράς Κων/νος
Τηλ. : 2261039045                             
Fax :  2261039044                      
e-mail:  sdeorch@otenet.gr                               



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

            Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Τρίτη 18-12-2012 στο ΣΔΕ Ορχομενού το Βιωματικό Εργαστήρι με θέμα « Κατασκευή και διακόσμηση Κεριών».
          Οι εκπαιδευόμενοι κι οι  δημότες,  φίλοι του σχολείου αρχικά ενημερώθηκαν για την ιστορική πορεία  του κεριού, προέλευση και  υλικά κατασκευής καθώς και τη σημασία του για τον ανθρώπινο πολιτισμό από τον φιλόλογο κο Μαυρογόνατο Αρίσταρχο και στη συνέχεια η εξωτερική συνεργάτης Γιούλη Μερίκου με τον παραστατικό και άμεσο τρόπο της εξήγησε τον τρόπο δημιουργίας - κατασκευής του και πρόσφερε ιδέες για τον στολισμό και τη διακόσμηση των κεριών.
Οι στόχοι του εργαστηρίου επιτεύχθηκαν στο σύνολό τους. Η παραγωγή, το ενδιαφέρον και το αποτέλεσμα χαροποίησε ιδιαίτερα τους εμπλεκόμενους στο Βιωματικό Εργαστήρι και δικαίωσε την όλη προσπάθεια και την ιδέα των εκπαιδευτικών και του διευθυντή του ΣΔΕ Ορχομενού που σκέφτηκαν και υλοποίησαν το  συγκεκριμένο εργαστήρι.
          Οι εκπαιδευόμενοι, οι εκπαιδευτικοί και ο διευθυντής του ΣΔΕ Ορχομενού εύχονται σε όλους Χρόνια Πολλά και Ευτυχισμένο  το Νέο Έτος.

 Από το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Ορχομενού

Δεν υπάρχουν σχόλια: