Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Πανηγυρίζουν στο ΠΑΣΟΚ για τη συμμετοχή!


Μεγάλη τονωτική ένεση υπήρξε για το ΠΑΣΟΚ η χθεσινή συμμετοχή στην εσωκομματική ψηφοφορία για την ανάδειξη αντιπροσώπων, καθώς σύμφωνα με την Ιπποκράτους συμμετείχαν τελικά πάνω από 110.000 μέλη και φίλοι.
Η υψηλή συμμετοχή ενισχύει τα μάλα τον Ευάγγελο Βενιζέλο, ενόψει του Συνεδρίου που ξεκινά την Παρασκευή και αποδυναμώνει τους εσωκομματικούς του αντιπάλους που σχεδιάζουν να θέσουν θέμα πολιτικών που ακολουθούνται, με κυρίαρχο την συμμετοχή ή όχι του ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση. Μια πρώτη ανάγνωση επίσης της συμμετοχής είναι ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος θα ελέγξει απολύτως την νέα Κεντρική Επιτροπή και συνεπώς το νέο Πολιτικό Συμβούλιο και τον νέο Γραμματέα.
Το ΠΑΣΟΚ οδηγείται σε ένα Συνέδριο 5.000-6.000 αντιπροσώπων που όμως ουσιαστικά θα κρατήσει μία ημέρα, το Σάββατο, για εσωκομματικό διάλογο, καθώς την Παρασκευή θα μιλήσει ο Ευάγγελος Βενιζέλος και οι εκπρόσωποι των κομμάτων του δημοκρατικού τόξου που έχουν κληθεί, ενώ την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί η ψηφοφορία για την εκλογή των νέων οργάνων. Πηγή http://www.lamiastar.gr/index.php/ellada/nea-apo-tin-ellada/politiki/21708-2013-02-25-07-56-58.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: