Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Στα "κάγκελα" το Εργατικό Κέντρο Θήβας για την κατάργηση Οργανισμών, Υπηρεσιών και Τμημάτων στην πόλη τους!!!

Η κυβέρνηση συνεχίζει να εγκληματεί εις βάρος της κοινωνίας.
Πραγματοποιεί το ένα λάθος κοντά στο άλλο,  εφαρμόζοντας αντιλαϊκές πολιτικές εις βάρος της κοινωνίας που καθημερινά αυξάνουν το αριθμό των απελπισμένων πολιτών της χώρας.
Η πόλη μας το τελευταίο διάστημα έχει υποβαθμιστεί σε αφάνταστο σημείο παρά τις διαφωνίες και διαμαρτυρίες των φορέων της πόλης και της περιοχής μας.
Από μια ζωντανή πόλη ,μέρα με την μέρα καταντά ένα μεγάλο χωριό.
Χωρίς να υπάρχουν στοιχειώδη  κριτήρια  για το κλείσιμο ή την υποβάθμιση των Δημόσιων υπηρεσιών διαρκώς καταργούνται υπηρεσίες, τμήματα και οργανισμοί χωρίς να αναλογίζετε κανείς  την ταλαιπωρία των πολιτών αλλά ούτε τούς εργαζόμενους  που χάνουν την εργασία τους.
Υποβάθμισαν το Νοσοκομείο και τις παρεχόμενες υπηρεσίες του ΙΚΑ του ΣΕΠΕ και του ΟΑΕΔ,έκλεισαν το Τελωνείο, τον ΟΕΚ ,OEE,  κλείνουν τμήματα του ΟΑΕΕ , και της  ΔΟΥ και έπεται συνέχεια για την κατάργησή τους.
Τα εργοστάσια της ευρύτερης περιοχής και οι μικροεπιχειρήσεις κάθε μέρα λιγοστεύουν, η ανεργία έχει φτάσει στο κατακόρυφο, οι εργοδότες εκμεταλλεύονται  τους εργαζόμενους απειλώντας τους με απολύσεις που έχει ως αποτέλεσμα μεγάλος αριθμός εργαζομένων  να δουλεύει από το πρωί έως το βράδυ ,με μισθούς πείνας και η ανασφάλιστη εργασία να οργιάζει.
Οι περισσότεροι βουλευτές του Νομού μας, παρότι οι πολίτες τους τίμησαν και τους έδωσαν το αξίωμα για να τους εκπροσωπήσουν στη βουλή ,  υποταγμένοι στις αποφάσεις της κυβέρνησης και βολεμένοι στις ‘’καρέκλες τους’’ ,αδιαφορούν για τα προβλήματα του τόπου μας.
Η γνωστή Κυβερνητική προπαγάνδα ότι ‘’ σώσαμε τη χώρα από την χρεωκοπία ‘’ δεν πείθει πλέον κανένα. Αυτοί που θα σωθούν θα είναι μόνο η πλουτοκρατία και οι τραπεζίτες. Η συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού θα οδηγηθεί στην ανέχεια και την πλήρη εξαθλίωση.
Η Κυβέρνηση προκειμένου να κάμψει την οργή και το θυμό του Λαού από την άθλια πολιτική της, τροφοδοτεί έντεχνα τον κοινωνικό αυτοματισμό. Προσπαθεί να στρέψει την μία κοινωνική ομάδα εναντίον άλλης.
Αλήθεια την σπάταλη ΕΡΤ που όπως προπαγανδίζουν ,θέλουν να την εξυγιάνουν, ποιος την δημιούργησε; Αντί να αναλάβουν τις ευθύνες τους και πρώτα αυτοί να πάνε στα σπίτια τους , στέλνουν συλλήβδην 2650 εργαζόμενους στην ανεργία.
Με την ίδια τακτική τα δημοσιογραφικά κυβερνητικά παπαγαλάκια προετοιμάζουν την κοινή γνώμη για μια σειρά από οργανισμούς και επιχειρήσεις μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνονται η ΕΑΒκαι η ΛΑΡΚΟ που δραστηριοποιούνται στην περιοχή μας και απασχολούν χιλιάδες εργαζόμενους.
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, πρέπει να μπει τέλος σε αυτή την καταστροφική πολιτική.
Πρέπει να αντιδράσουμε. Οι εργαζόμενοι και όλη η κοινωνία πρέπει να συσπειρωθεί ενάντια στην βάρβαρη και ανελέητη επίθεση που δέχεται.
Το Εργατικό Κέντρο Θήβας, για μια ακόμη φορά ,εκφράζει την έντονη αντίδραση του  για την κατάργηση και υποβάθμιση των Οργανισμών, των υπηρεσιών και των τμημάτων από την πόλη μας  παρόλο των  βαρύγδουπων υποσχέσεων από Υπουργούς των προηγούμενων Κυβερνήσεων  επί ΠΑΣΟΚ και ΝΔ που σήμερα συγκυβερνούν και έχουν την αποκλειστική ευθύνη για την τύχη του τόπου. 
Καλεί το Δήμο της πόλης, τους Δήμους της περιοχής, όλους τους φορείς της πόλης και της περιοχής, όλους τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους συνταξιούχους, τους πολίτες της πόλης και της περιοχής, να είναι σε επαγρύπνηση για να διατηρήσουμε και να σώσουμε αυτά που έχουν απομείνει.  

Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΒΑΡΒΑΡΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ.

ü      ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ.

ü      ΕΙΜΑΣΤΕ  ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ.

ü      ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ.

ü      ΛΕΜΕ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ.


Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Ε.Κ.Θ

Δεν υπάρχουν σχόλια: