Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Γιατί είναι χαρούμενος ο Γιώργος Μουλκιώτης;


Ανάμεσα στις εφιαλτικές ώρες που έζησε η επαρχία Λιβαδειάς τα τελευταία 24ωρα με τις φλόγες να έχουν αφήσει πίσω τους δεκάδες υλικές – ευτυχώς μόνο – ζημιές, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γιώργος Μουλκιώτης – που από την πρώτη στιγμή συμμετείχε μαζί με την Πολιτική Προστασία  στις προσπάθειες της κατάσβεσης – είχε και μια ευχάριστη είδηση!
Η κόρη του Μαριάννα ήταν ανάμεσα στα κορίτσια και τα αγόρια της Βοιωτιάς πο πέτυχαν την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση κι απ` ο,τι μαθαίνουμε προορίζεται για δικηγόρος, το επάγγελμα δηλαδή του πατέρα της το οποίος επίσης έχει ακολουθήσει ήδη και ο μεγαλύτερος γιος του κ. Μουλκιώτη.
Γι` αυτό λοιπόν ο κ. Μουλκιώτης είναι δικαιολογημένα χαρούμενος! Στην Μαριάννα Μουλκιώτη, λοιπόν, όπως και σ` όλα τα παιδιά που κατάφεραν και πέτυχαν τους στόχους τους το
ORCHOMENOS PRESS εύχεται «καλή σταδιοδρομία» και κάτι ακόμη που διαβάσαμε στον τοίχο φίλης στο fb και μας άρεσε… «Συγχαρητήρια στα παιδιά (και στους γονείς ) που πέτυχαν στο Πανεπιστήμιο. Μην αφήσουν τα γνωστά μίζερα και μηδενιστικά σχολιάκια να τους χαλάσουν την ευτυχία. Οι σπουδές είναι ένα από τα 3-4 σημαντικά πράγματα στη ζωή»!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: