Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Ανακοίνωση από το Σύνδεσμο Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Κεντρικής Ελλάδας

O Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Κεντρικής Ελλάδας, o ΣΕΒ σύνδεσμος επιχειρήσεων και βιομηχανιών και το Επιμελητήριο Μαγνησίας διοργανώνουν τη Δευτέρα 30/09/2013 και ώρα 18:00 στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Μαγνησίας (Δημητριάδος 176)  στο Βόλο, Ημερίδα με θέμα : «ΕΠΕΝΔΥΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ – Δράσεις και Πρωτοβουλίες για Στελέχη και Επιχειρήσεις»
Η συγκεκριμένη εκδήλωση εντάσσεται στην Πρωτοβουλία Ανάπτυξης Δεξιοτήτων και Ικανοτήτων Εξωστρέφειας, που υλοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος “Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση”.
Η υλοποίηση της Πρωτοβουλίας Εξωστρέφειας  έχει ξεκινήσει δυναμικά, με βάση το μεγάλο αριθμό αιτήσεων συμμετοχής στον α΄ κύκλο υλοποίησης, για τις δράσεις συμβουλευτικής, υποστήριξης, δικτύωσης και επιμόρφωσης. 
Στην πρωτοβουλία αυτή μεταξύ άλλων περιλαμβάνονται :
Επιμόρφωση των στελεχών εξωστρεφούς προσανατολισμού σε θέματα εξωστρέφειας και εξαγωγικών διαδικασιών.
Συμβουλευτική Υποστήριξη των στελεχών και επιχειρήσεών τους στην προετοιμασία εξαγωγικών σχεδίων και την ανάπτυξη εξαγωγικής δραστηριότητας.
Δικτύωση των στελεχών επιχειρήσεων µε φορείς και εµπειρογνώµονες εξωστρέφειας, για εξειδικευμένη υποστήριξη και συνεχή πληροφόρηση.
Διασύνδεση και επικοινωνία, ανάπτυξη επαφών, ανταλλαγή ιδεών και διάχυση επιτυχημένων πρακτικών, μέσω της δημιουργίας διαδραστικής δικτυακής πύλης.
Στην Πρωτοβουλία εντάσσονται, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, συνολικά 400 στελέχη από περίπου 200 επιχειρήσεις.
Περισσότερες πληροφορίες για την πρωτοβουλία στην ιστοσελίδα http://sev4enterprise.org.gr/     
Επισυνάπτεται η πρόσκληση και το πρόγραμμα της εκδήλωσης. 
Για την εκδήλωση στο Βόλο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν περισσότερες πληροφορίες στον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Θεσσαλίας και Κεντρικής Ελλάδας , τηλ.: 24210- 28111, 29407-29408, αρμόδια κα Γιόλα Φράγκου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: